Σασμός: Ο Νικηφόρος χωρίζει Μαθιό και Βασιλική

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Ο Νικηφόρος χωρίζει Μαθιό και Βασιλική

Οι εξελίξεις στον Σασμό με την έναρξη του δεύτερου κύκλου θα είναι καταιγιστικές και ανατρεπτικές. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου λίγα λεπτά προτού ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τη Βασιλική.

Στον Σασμό η ομορφότερη μέρα της ζωής του Μαθιού Σταματάκη εξελίσσεται σε απόλυτο εφιάλτη. Και μάλιστα η σύλληψη αυτή θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για το ζευγάρι. Γιατί είναι γραφτό πλέον ο Μαθιός και η Βασιλική να μην είναι μαζί αν και το θέλουν πάρα πολύ.

Πολύ σύντομα οι δύο τους θα αναγκαστούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και μάλιστα την απόφαση θα την πάρει η Βασιλική, αφού ο Μαθιός δεν υπήρχε περίπτωση να της πει ποτέ να χωρίσουν. Τι θα την οδηγήσει σε αυτή την απόφαση και ποιος θα είναι ο ρόλος του Νικηφόρου;

Ο Νικηφόρος, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς του Alpha, χάνει το μυαλό του με τη σύλληψη του Μαθιού. Ο ήρωας, προσπαθεί να πιστέψει τον θείο του, ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον φόνο του Άγγελου, όμως δεν μπορεί. Υπάρχει κάτι μέσα του που τον προβληματίζει πάρα πολύ. Με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να αλλάζει ριζικά.

Η μητέρα του, Βασιλική, παλεύει να σταθεί στα πόδια της με όλη αυτή την ιστορία, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Η γυναίκα βλέπει τον γιο της να υποφέρει. Τότε, καταλαβαίνει πως ο Μαθιός δεν έχει κάνει καλό στη ζωή τους. Αντίθετα, από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, ξεκίνησαν οι εντάσεις και τα προβλήματα. Έτσι, παίρνει την μεγάλη απόφαση να τον χωρίσει.

Μόλις ο Μαθιός ακούει τη Βασιλική να μιλάει για χωρισμό, καταρρέει στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι περνάει πάρα πολύ δύσκολα και σταδιακά αρχίζει και απομακρύνεται.. Ο απρόσμενος αυτός χωρισμός ανάμεσα στον Μαθιο και την Βασιλική αναμένεται να συγκλονίσει και τους ίδιους τους ήρωες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.