Σασμός: ο Νικηφόρος παιδί του Μαθιού; Κάνουν τεστ DNA

29 Απριλίου 2022 09:10

Σασμός: ο Νικηφόρος παιδί του Μαθιού; Κάνουν τεστ DNA

Η κατάσταση ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική δείχνει πλέον οριακή στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός κάνει υπερπροσπάθειες να πείσει τη Βασιλική να κάνουν το επόμενο βήμα. Εκείνη όμως αντιδρά.

Σασμός: ο Νικηφόρος παιδί του Μαθιού; Κάνουν τεστ DNA.

Το χωριό γνωρίζει τη σχέση τους και δεν τους κρατά τίποτα πια χωριστά. Όσο κι αν εκείνος θέλει να επισημοποιήσουν το δεσμό του, τόσο η Βασιλική τρέμει. Θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν, επίσης δεν θέλει να αφήσει τη δουλειά της, ενώ υπάρχει ακόμη ένα σοβαρό εμπόδιο.

Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος μαθαίνοντας ότι η μητέρα του παντρεύεται ξανά; Μπορεί να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στη σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται στη συνέχεια της σειράς.

Κι αυτό γιατί ο Νικηφόρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη σχέση της μητέρας του με τον πρώτο ξάδελφο του πατέρα του. Ότι δηλαδή ο έρωτάς τους δεν φούντωσε μετά τον θάνατο του Στεφανή Σταματάκη. Αλλά ο Μαθιός και η Βασιλική είχαν σχέση προτού εκείνη παντρευτεί.

Η αλήθεια αυτή θα διχάσει τον Νικηφόρο που δεν θα αντιδράσει καθόλου ήρεμα. Όλος ο κόσμος του γκρεμίζεται, ενώ θα αντιδράσει ως γνήσιος Κρητικός. Το αίμα του βράζει, ενώ μέσα του κάτι έχει σπάσει.

Και οι σκέψεις για τον πατέρα του δεν σταματούν λεπτό να τον βασανίζουν. Μήπως τελικά δεν είναι γιος του Στεφανή όπως πίστευε όλα αυτά τα χρόνια αλλά του Μαθιού; Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Μαθιός θέλει να τον απαλλάξει από τις σκέψεις αυτές. Και δέχεται να πραγματοποιήσει τεστ DNA, προκειμένου να λάμψει όλη η αλήθεια.

Οι ώρες στον Σασμό είναι κρίσιμες και τα αποτελέσματα θα κρίνουν πάρα πολλά για τη συνέχεια.

Ποια θα είναι τα αποτελέσματα και πως θα διαμορφωθεί η σχέση των δύο πρωταγωνιστών στα επόμενα επεισόδια; Όλα κρέμονται από μία κλωστή και η Βασιλική βρίσκεται στο επίκεντρο, απελπισμένη.