Σασμός: Ο Παύλος θέλει να χωρίσει τη Μαρίνα με τον Αντώνη

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 08:30

Σασμός: Το ένοχο παρελθόν του Παύλου Βρουλάκη και ο θάνατος που διέλυσε τον γάμο του

Ο δεύτερος κύκλος στον Σασμό φέρνει μεγάλες ανατροπές. Ακόμη και σε μεγάλους έρωτες που έχουν στόχο να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως για παράδειγμα τον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας.

Στον Σασμό ο ξαφνικός ερχομός του Παύλου Βρουλάκη, τον οποίο όλοι πίστευαν ότι είναι νεκρός, φέρνει τα πάνω κάτω. Όχι μόνο στους Σταματάκηδες, αφού είναι ορκισμένος εχθρός και ο υπαίτιος του θανάτου του άνδρα της Καλλιόπης μέσα στη φυλακή. Ο ερχομός του σκορπά πανικό και στους Βρουλάκηδες.

Ο Παύλος έχει ενστάσεις για τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη στη σειρά του Alpha. Με αποτέλεσμα να μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Δεν διστάζει να πει την άποψή του και να επιμένει σε αυτή. Τι θα κάνει, όμως, η Μαρίνα και ποια είναι η αντίδραση του περίγυρού της;

Ο ξάδερφος του αδικοχαμένου άντρα της Μαρίνας είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος. Και η εμφάνισή του θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στη σχέση της με τον Αντώνη.

Ο Παύλος είναι ενάντια σε αυτήν τη σχέση

Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει από τον θάνατο του Μάρκου, δεν μπορεί να βλέπει τη Μαρίνα με άλλον άντρα.

Ο Αντώνης, όμως, θέλει να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά με παπά και με κουμπάρο και θα προσπαθήσει να πείσει τη Μαρίνα να κάνουν επιτέλους αυτό το βήμα. Η Μαρίνα είναι προβληματισμένη, αφού έχει τον Παύλο πάνω από το κεφάλι της. Ωστόσο, έχει πάρει την ευχή της από την γιαγιά Ειρήνη και την Αργυρώ.

Σύμφωνα με το TiVi και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, ύστερα από προτροπή της υπόλοιπης οικογένειας ο Αντώνης κι η Μαρίνα ορίζουν ημερομηνία γάμου. Και είναι έτοιμοι να παντρευτούν στο «Σασμό», παρά τις αντιδράσεις του Παύλου.

Μάλιστα, η Αργυρώ είναι κάθετη και υποστηρίζει τη μητέρα της. «Μαμά μην ακούς κανέναν, γιατί κανένας δεν ξέρει πόσο πόνο υπέφερες τα τελευταία χρόνια. Αν δε θέλει ο θείος να μην έρθει στον γάμο σου», θα της πει η κόρη της και θα την ενθαρρύνει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι που θα κάνει.

Έτσι, το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς ενώνεται με τα δεσμά του γάμου και κουμπάρα την φίλη της Μαρίνας, την Κατερίνα. Μία χαρά έρχεται, λοιπόν, για να ζεστάνει την θλίψη και τον πόνο στην καρδιά της Μαρίνας.