«Σασμός»: Ο Σταύρος εξοργίζεται και ετοιμάζει την εκδίκησή του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Νοεμβρίου 2022 11:39

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» του Alpha.

Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Σασμός» του Alpha περιλαμβάνουν ανατροπές και είναι καθηλωτικά!

Ο Αστέρης αποχαιρετά την Αργυρώ και φεύγει για το Μόναχο. Εκείνη τρέχει να τον σταματήσει στο αεροδρόμιο, δίχως να ξέρει πως εκείνη την ώρα πετάει και ο Σταύρος για Γιάννενα.

Ο Σταύρος, μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς, είναι σίγουρος πια ότι συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη και αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για τη Γερμανία, πράγμα που στενoχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της.

Η ξαφνική αδιαθεσία της προκαλεί ανησυχία στο σπιτικό των Σταματάκηδων.

Ο Δημήτρης, που έρχεται να τη δει, αφού την εξετάζει, λέει σε όλους ότι δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό και έτσι τους ανακουφίζει. Ο Αστέρης καταλαβαίνει πως η μητέρα του αρρώστησε από τη στεναχώρια της για την αναχώρησή του στη Γερμανία, όμως δεν σκοπεύει να βάλει τη ζωή του σε δεύτερη μοίρα.

Έτσι, αποφασίζει να φύγει για Μόναχο, όπως ακριβώς το έχει σχεδιάσει, και αποχαιρετά τους δικούς του. Αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο.

Την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ όμως βασανίζεται μόνο για την αναχώρηση του Αστέρη. Σπεύδει λοιπόν στο αεροδρόμιο για να συναντήσει τον έρωτα της ζωής της, μη γνωρίζοντας ότι ο Σταύρος βρίσκεται ακόμα εκεί και τους βλέπει σε μια τρυφερή στιγμή.

Αυτό επιβεβαιώνει τις υποψίες του πως η Αργυρώ τον κοροϊδεύει τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του. Οργισμένος, αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο: παίρνοντάς της το παιδί.

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκροτήσει… Στο μεταξύ, η Αργυρώ πείθει τον Αστέρη να μείνει στην Κρήτη και να προσπαθήσουν να καταλαγιάσουν το κακό κλίμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Σιγά σιγά, η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης διαδέχεται η καχυποψία για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε. Ξέρει πως έμεινε πίσω για χάρη της Αργυρώς Βρουλάκη και όχι για την ίδια και αυτό είναι πολύ σκληρό για να το καταπιεί.

Πρέπει να δράσει και μάλιστα άμεσα. Όταν λοιπόν συναντά μπροστά της τον Παύλο, αρχίζουν να εκτοξεύονται απειλές. Εκείνη του ζητά να… μαζέψει την ανιψιά του και εκείνος να προσέχει τον γιο της! Όπως φαίνεται, στο χωριό δεν υπάρχει χώρος και για τις δύο οικογένειες!