«Σασμός» – Alpha: Οι πιο δυνατές στιγμές Μαθιού και Βασιλικής σε… ριπλέι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Νοεμβρίου 2022 10:26

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής έλαβε χώρα στη σειρά «Σασμός» του Alpha και ήταν μία στιγμή που χάρηκαν οι τηλεθεατές.

Στις δύο σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός», το ζευγάρι πέρασε πολλά μέχρι να καταλήξει στον γάμο.

Οι πιο σημαντικές στιγμές τους ήταν οι παρακάτω:

Το πρώτο φιλί ήρθε λίγο μετά τη δολοφονία του Στεφανή. Η Βασιλική και ο Μαθιός ήρθαν για πρώτη φορά κοντά. Ο Μαθιός βρήκε τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και γεμάτοι ένταση έδωσαν το πρώτο τους φιλί!

«Τίποτα δεν θα μας χωρίσει πια. Δεν πρόκειται να σε πιέσω. Δεν θα το έκανα ποτέ. Θα περιμένω όσο χρειαστεί. Ξέρω να περιμένω. Βασιλική; Περίμενα είκοσι ολόκληρα χρόνια, μπορώ να περιμένω άλλα τόσα», είπε ο Μαθιός.

«Όλη μου η ζωή μακριά από σένα. Να παλεύω όλη μέρα, να σε βλέπω και να σκέφτομαι όχι δεν πρέπει, όχι δεν πρέπει. Αυτός είναι ο άνδρας σου, αυτός που με κορόιδευε, αυτός που ήθελε να με εγκαταλείψει, αυτός με βασάνιζε. Πώς να γυρίσω τον χρόνο πίσω Μαθιό; Πάρε με», ήταν η εξομολόγηση της Βασιλικής.

Ο Μαθιός δεν αντιστάθηκε στον παράφορο πόθο του για τη Βασιλική, με την οποία συνδέθηκαν ερωτικά για άλλη μια φορά.

Μια από τις πιο καυτές σκηνές της περσινής σεζόν ήταν όταν ο Μαθιός εισέβαλε στο σπίτι της Βασιλικής και την φίλησε παθιασμένα λίγο πριν μπουν στο δωμάτιο.

Από εκεί και πέρα, η Βασιλική είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Μαθιός – μετά την αναβολή του γάμου τους – και το τηλεοπτικό κοινό φάνηκε να ενθουσιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Το ζευγάρι επισφράγισε την όμορφη αυτή στιγμή… με ερωτικές περιπτύξεις, οι οποίες ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη.

Τελικά, ο Μαθιός και η Βασιλική αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, με τους αγαπημένους τους να βρίσκονται στο πλευρό τους, ενώ ακολούθησε και το γαμήλιο γλέντι.