Σασμός: Οι τρεις πρωταγωνιστές που βραβεύτηκαν στα Ανώγεια

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 20:00

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Ο κύβος ερρίφθη! Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο Σασμός

Εκδήλωση στα Ανώγεια με άρωμα Σασμού και υπό τις μουσικές του Λουδοβίκου των Ανωγείων, πραγματοποιήθηκε προς τιμή των πρωταγωνιστών Μιχάλη Αεράκη, Δημήτρη Λάλου και  Ζαχαρία Κεφαλογιάννη.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Αεράκης ο οποίος κατάγεται από τα Ανώγεια και ήταν συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου. Ο ηθοποιός ανέφερε στην κάμερα του Alpha: «Δουλεύουμε πυρετωδώς για τη δεύτερη σεζόν που θα είναι πολύ πιο δύσκολη».

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης που υποδύεται τον πατέρα του Μαθιού και τόνισε ότι μπορεί να μην τον είδαμε τόσο στον πρώτο κύκλο, αλλά στον δεύτερο κύκλο θα δούμε σε αρκετές σκηνές εκείνου με τη Μαρία Τζομπανάκη, αφού θα υπάρξει αναδρομή στο παρελθόν!

Σασμός: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με ένα σπαρακτικό χωρισμό

Σασμός: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με ένα σπαρακτικό χωρισμό

Με ένα σπαρακτικό χωρισμό ξεκινάει ουσιαστικά ο δεύτερος κύκλος στον Σασμό. Ο οποίος έρχεται τη νέα σεζόν για να μας καθηλώσει ξανά. Στόχος είναι να παραμείνει ο βασιλιάς της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

Στον Σασμό, οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. Και το «αντίο» ανάμεσα σε ένα απο τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς του Alpha θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Η αποκάλυψη της ταυτότητας του Αστέρη από τον Σταύρο θα αποτελέσει ουσιαστικά την αρχή του τέλους στον γάμο του με την Αργυρώ. Και οι Βρουλάκηδες για μία ακόμη φορά θα αναστατωθούν πάρα πολύ.

Ο Αστέρης συστήθηκε στον Σταύρο ως Χρήστος, τον πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη του και έγιναν δύο πολύ καλοί φίλοι. Ή έστω έτσι νόμιζε ο Σταύρος. Ο Αστέρης μάθαινε όσα ήθελε για τη γυναίκα της ζωής του και όλα τα μυστικά της.

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του Αστέρη δεν θα φέρει όμως τα αποτελέσματα που περίμενε ο Σταύρος. Γιατί η Αργυρώ δείχνει ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Σταματάκη.

Η αλήθεια είναι ότι η Βρουλάκη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, αφού της δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Ξεπέρασε το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας της και θέλει να αφήσει πίσω της το σκοτεινό παρελθόν. Να ξεχάσει όλα τα βάσανα που έχει βιώσει εκείνη κι η οικογένειά της.

Σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένη δίπλα στον Σταύρο. Δεν είναι ερωτευμένη μαζί του και κάθε μέρα γίνεται μαρτύριο. Είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος που τη βοήθησε να βγει από τον βούρκο της. Αλλά δυστυχώς είναι και εκείνος που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το πληγωμένο παρελθόν της.

Μέρα με τη μέρα οι εντάσεις στο σπίτι αυξάνονται. Η Αργυρώ απομακρύνεται από τον Σταύρο, ενώ ο Αστέρης αρχίζει να τη διεκδικεί ξανά. Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να το καταλάβει και τότε μία μεγάλη σύγκρουση θα έρθει.

Η Αργυρώ, όμως, έχει πάρει ήδη την απόφασή της, αφού οι καυγάδες στο σπίτι αρχίζουν να επηρεάζουν και το παιδί. Λέει στη μητέρα της ότι θέλει να χωρίσει ήρεμα και ψύχραιμα παρά να καταλήξουν να μισούν ο ένας τον άλλον. Η Μαρίνα ακούει σοκαρισμένη, αλλά δεν μπορεί παρά να καταλάβει την κόρη της. Το διαζύγιο δεν θα αργήσει να έρθει και ο Σταύρος θα μαζέψει τα πράγματά του και θα εγκαταλείψει την Κρήτη μία και καλή!