Σασμός: οι τύψεις πνίγουν τον Αστέρη για το νέο φονικό

20 Μαΐου 2022 08:30

Σασμός: οι τύψεις πνίγουν τον Αστέρη για το νέο φονικό

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό, με ένα άγριο φονικό να βρίσκεται στο επίκεντρο. Και τον Αστέρη να καταρρέει έπειτα και από αυτό το χτύπημα.

Στον Σασμό, ο Σταματάκης θέλει να γεφυρώσει το χάσμα του με τους Βρουλάκηδες. Ξέρει ότι η οικογένεια εξακολουθεί να τον θεωρεί φονιά του Πετρή, αν και αθωώθηκε από το δικαστήριο. Και κάνει νέα προσέγγιση, αυτή τη φορά προς τον Άγγελο.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, σε μια προσπάθεια να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του γιατρού τον υποστηρίζει όταν εκείνος θα επιδιώξει να αγοράσει ένα κτήμα οικογενειακό τους. Δεν ακούει την έντονη αντίδραση της Καλλιόπης ότι αυτό μπορεί να ανοίξει νέο κύκλο αίματος. Και δυστυχώς η μητέρα του δικαιώνεται από τις εξελίξεις.

Ο Αστέρης, όμως, δεν δέχεται την άποψή της, Την αγνοεί και συνεχίζει να βοηθά τον Άγγελο ευελπιστώντας να αποκατασταθεί μία αδικία πολλών ετών.

Ο Άγγελος θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Με την Καλλιόπη να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Και να προσπαθεί να δώσει τη δική της λύση.

Την ίδια ώρα όμως υπάρχει κι ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει κακό στον Άγγελο. Ο λόγος για τον Κώστα ο οποίος ζηλεύει φοβερά τη σχέση του Άγγελου με την Άσπα. Και όταν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία του επιτίθεται. Ξεσπάει άγριος καυγάς και στο τέλος ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο.

Όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί ο Αστέρης θέλει ν’ ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Νιώθει τύψεις που δεν πρόλαβε το κακό. Το μοιραίο λάθος του ήταν ότι πήρε τον Κώστα στη δουλειά. Έπρεπε να τον είχε καταλάβει ότι δεν άλλαξε καθόλου. Ο Κώστας βγήκε από τη φυλακή και ο Αστέρης τον λυπήθηκε. Πίστευε ότι ήταν διαφορετικός και τον προσέλαβε στο μαγαζί με τα κουφώματα που έχει με τον Μαθιό.

Ο Αστέρης θεωρεί πως για μια ακόμη φορά γίνεται αιτία για να συμβεί ένα ακόμη κακό και είναι απαρηγόρητος, στη σειρά του Alpha.