Σασμός: ολοταχώς προς διαζύγιο Αργυρώ και Σταύρος!

22 Μαΐου 2022 08:30

Σασμός: Η Αργυρώ ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν!

Όσο περνούν οι μέρες στον Σασμό τόσο εμφανίζονται μαύρα σύννεφα στον γάμο της Αργυρώς και του Σταύρου. Η παραμονή στην Κρήτη αποδεικνύεται ότι δεν κάνει καθόλου καλό σε κανέναν και ιδιαίτερα σε εκείνη.

Στον Σασμό, ο Σταύρος περίμενε να πάει στην Κρήτη και να γλιτώσει από τις περιπέτειες του αδελφού του. Και φυσικά από τους επικίνδυνους ανθρώπους που τον κυνηγούν, γιατί τους χρωστάει χρήματα. Αλλά η παραμονή στο νησί προκαλεί προβλήματα. Γιατί εκεί τα «φαντάσματα» είναι πολλά.

Οι Βρουλάκηδες στοιχειώνονται ακόμα από την τραγωδία που έζησαν. Την ίδια ώρα, η Αργυρώ παλεύει να αφήσει το παρελθόν πίσω της, αλλά χωρίς επιτυχία.
Και δεν θα αργήσει η μέρα που η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εφιάλτη της. Θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον φονιά του αδελφού της αλλά και μεγάλο έρωτα της ζωής της.

Σε μία βόλτα με τη Μαρίνα, η Αργυρώ θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με Αστέρη ύστερα από πολύ καιρό. Και θα ταραχθεί πολύ.

Αυτή η συνάντηση θα βαρύνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της. Έτσι, σιγά σιγά θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον Σταύρο,.Ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της και να καταλάβει πού έχει κάνει λάθος. Η Αργυρώ κι ο Σταύρος περνούν μεγάλη κρίση στο «Σασμό» και ολοένα η κατάσταση χειροτερεύει.

Ένα πρόβλημα υγείας της Αργυρώς θα σταθεί εμπόδιο στη σχέση με τον άντρα της. Ο Σταύρος, όμως, θα αντιληφθεί ότι κάτι πάει λάθος και δεν θα αργήσει να το μοιραστεί με τη Μαρίνα. Σύντομα θα την πιάσει και θα της μιλήσει για όλα τα προβλήματα στον γάμο του.

Η Μαρίνα προβληματισμένη θα συμβουλέψει την Αργυρώ να συνέλθει, αφού εάν δεν το κάνει, θα τα καταστρέψει όλα. Εκείνη θα χάσει τον άντρα της, το στήριγμά της και ο μικρός Πέτρος θα χάσει την πατρική φιγούρα που τόσο έχει ανάγκη.
Τα λόγια της, όμως, δεν ηρεμούν την Αργυρώ που απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σταύρο… Και το διαζύγιό τους βρίσκεται προ των πυλών.