Σασμός: οριστικό τέλος στη σχέση της Στέλλας με τον Γεράσιμο

21 Μαΐου 2022 08:30

Σασμός: οριστικό τέλος στη σχέση της Στέλλας με τον Γεράσιμο

Ένας μεγάλος έρωτας φουντώνει στον Σασμό. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν οι δύο πρωταγωνιστές. Οι οποίοι σιγά-σιγά αντιλαμβάνονται ότι το love story τους δεν πρόκειται να έχει happy end.

Σταν Σασμό βλέπουμε τη Στέλλα και τον Γεράσιμο να ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Όμως, τα… μέλια δεν πρόκειται να διαρκέσουν πολύ. Τα προβλήματα θα αρχίσουν και θα δημιουργήσουν ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσά τους. Για ποιο λόγο, η Στέλλα θα απομακρύνει τον Γεράσιμο από κοντά της στη σειρά του Alpha;

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, ο Γεράσιμος, στα επόμενα επεισόδια, προβαίνει σε μια κίνηση που εξοργίζει την Στέλλα. Και την κάνει έτσι να σκεφτεί αν αξίζει τελικά να είναι μαζί του.

Η ίδια μιλάει με τον Γεράσιμο και του ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Του λέει με απόλυτη ειλικρίνεια πως μάλλον έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Και πως πρέπει πολύ σύντομα οι δυο τους να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους.

Ο Γεράσιμος ακούγοντάς την χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στα λόγια της Στέλλας. Έπειτα από την κουβέντα που κάνουν αποφασίζει να την αφήσει να ηρεμήσει και να σκεφτεί κάποια πράγματα και έτσι και γίνεται.

Οι δυο τους για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα είναι σε απόσταση με σκοπό να σκεφτούν πως θα προχωρήσουν από εδώ και στο εξής. Θα καταφέρουν άραγε μετά από όλα αυτά, η Στέλλα και ο Γεράσιμος να είναι μαζί στην σειρά Σασμός ή όχι;

Όλα τα spoilers υποστηρίζουν ότι το γυαλί ανάμεσά τους έχει ραγίσει και πολύ δύσκολα θα κολλήσει ξανά. Ο καθένας θα πάρει τον δικό του δρόμο στη σειρά. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι ο Γεράσιμος δεν θα αργήσει να βρει νέο έρωτα. Ο οποίος και θα προέρχεται από το χωριό.

Ποια θα είναι η αντίδραση της Στέλλας; Θα τον ξεχάσει και θα γυρίσει κι εκείνη νέα σελίδα στη ζωή της, ή μήπως όχι;