Σασμός: Ποιος θα δώσει τη χαριστική βολή στον Μαθιό

Συντάκτης: Newsroom

8 Αυγούστου 2022 08:33

Σασμός: Ποιος θα δώσει τη χαριστική βολή στον Μαθιό

Στο τέλος του πρώτου κύκλου στον Σασμό είδαμε τον Αντώνη να περνά χειροπέδες στον Μαθιό. Όλοι παθαίνουν σοκ με τη σύλληψη του Σταματάκη και μάλιστα λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, δίπλα στην αγαπημένη του Βασιλική.

Στον Σασμό, όπως καταλαβαίνετε, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι δραματικές και με την έναρξη του δεύτερου κύκλου. Ο Μαθιός αρχικά πιστεύει ότι ο Μανόλης τον «κάρφωσε» για τον φόνο του Στεφανή. Στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι ο λόγος τη σύλληψής του είναι η δολοφονία του Άγγελου και πέφτει από τα σύννεφα. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό.

Φωνάζει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώος, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Τα στοιχεία είναι εναντίον του και μπαίνει στη φυλακή.

Και υπάρχει ένας άνθρωπος που κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του Μαθιού μέσα στη φυλακή. Αυτός δεν είναι άλλος από τον νέο αστυνομικό του χωριού, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο αστυνομικός από την πρώτη στιγμή έχει βάλει στο μάτι τον Μαθιό. Είναι σίγουρος ότι ο Σταματάκης κρύβει μεγάλα μυστικά και φοβάται ότι θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο νεαρός αστυνομικός έρχεται στο χωριό για να πάρει τη θέση του Γεράσιμου που φεύγει για πάντα από την Κρήτη

Ο συγκεκριμένος ήρωας θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Μάλιστα, η παρουσία του στο χωριό της Κρήτης, θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές. Και ειδικά στον Μαθιό ο οποίος θα έχει άμεσα και στενή επαφή μαζί του.

Ο ίδιος έρχεται με μετάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Κρήτης και βάζει τα δυνατά του προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου Βρουλάκη.

Ο νεαρός αστυνομικός, όπως σας είχαμε πει και σε παλαιότερο άρθρο μας, θα κάνει την ζωή του Μαθιού αρκετά δύσκολη στην σειρά του Alpha και θα τον στριμώξει στην κυριολεξία στον τοίχο με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ακόμη και όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον φόνο του Άγγελου, ο αστυνομικός θα επιμείνει. Και θα αρχίσει να ψάχνεται για τον φόνο του Στεφανή. Το μεγάλο μυστικό αναμένεται να βγει στην επιφάνεια. Και ο αστυνομικός θα είναι εκείνος που θα δώσει τη χαριστική βολή στον Μαθιό.