Σασμός: Ποιος θα εκτελέσει το σχέδιο της Καλλιόπης να σκοτώσει τον Παύλο

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει από τους γιους της να σκοτώσουν τον Παύλο

Η εισβολή του στον Σασμό φέρνει μεγάλες αναταράξεις. Και μόνο η παρουσία του αποτελεί προάγγελο νέου αιματοκυλίσματος. Το χωριό δεν αντέχει και εκείνον και την καπετάνισσα, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο.

Στον Σασμό, ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη φέρνει τα πάνω κάτω. Η έκπληξη είναι τεράστια. Όλοι θεωρούσαν ότι ο Παύλος είχε χάσει τη ζωή του. Είχε πνιγεί στη θάλασσα, καθώς τα ίχνη του είχσν εξαφανιστεί. Όμως, αποδεικνύεται ότι η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Ο Παύλος εμφανίζεται ξανά και τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στο χωριό. Σκοπός του είναι να ανοίξει ξανά η βεντέτα με τους Σταματάκηδες τους οποίους θεωρεί υπαίτιους για τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου.

Οι Βρουλάκηδες τον αγκαλιάζουν σφιχτά, χωρίς να ξέρουν τις πραγματικές του προθέσεις. Εκείνος φροντίζει να δείχνει το καλό του πρόσωπο, να είναι χαμογελαστός και να φαίνεται καλοσυνάτος με όλους. Την ίδια στιγμή, οι Σταματάκηδες βρίσκονται σε αναβρασμό, διότι κατηγορούνται για έναν ακόμη θάνατο ενός Βρουλάκη. Άσχετα αν ο Μαθιός δεν έχει την παραμικρή σχέση.

Η Καλλιόπη παθαίνει σοκ μόλις πληροφορείται τα νέα. Τί είναι, όμως, αυτό που συνδέει την Καλλιόπη με τον Παύλο και γιατί φουντώνει αυτή η έχθρα, στη σειρά του Alpha; Ο Παύλος είχε σκοτώσει τον Βασίλη, σύζυγο της Καλλιόπης. Όταν εκείνος φυλακίστηκε για τη δολοφονία του Μάρκου, δόθηκε εντολή θανάτου μέσα στο κελί του από τον Παύλο.

Μόλις η Καλλιόπη συνειδητοποιήσει πως απέναντι έχει τον φονιά του αντρός της, η ψυχή της θα μαυρίσει. Αμέσως, θα θελήσει να τον δει νεκρό, όπως νεκρό είχε δει και τον Μάρκο της στη φυλακή.

Η καπετάνισσα δεν χάνει χρόνο και σχεδιάζει να βγάλει από τη μέση τον Παύλο. Η Κρήτη δεν χωράει και τους δύο. Ένας πρέπει να φύγει από τη μέση. Ποιος θα εκτελέσει το σχέδιο δολοφονίας; Θα πέσει ο κλήρος στον Μαθιό που θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του; Ή μήπως η Καλλιόπη έχει κάτι άλλο στο μυαλό της;