Σασμός: σοκ! Χώρισε και αποχωρεί από τη σειρά

7 Απριλίου 2022 20:15

Σασμός: σοκ! Χώρισε και αποχωρεί από τη σειρά

Η σχέση τους έχει περάσει από πάρα πολλές δοκιμασίες στη σειρά Σασμός. Μπορεί να ακολούθησε ένας γάμος, αλλά κι αυτός ήταν επεισοδιακός και το γυαλί ανάμεσά τους έσπασε λίγο μετά την τελετή.

Σασμός: σοκ! Χώρισε και αποχωρεί από τη σειρά.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργη και τη Θοδώρα που πραγματικά προσπάθησαν πολύ για να μείνουν μαζί. Αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Η αποβολή της Θοδώρας ήταν ο τελευταίος συνδετικός τους κρίκος που έσπασε. Τώρα πια τα πράγματα δεν πρόκειται ποτέ να ξαναφτιάξουν ανάμεσά τους.

Ήρθε λοιπόν η ώρα του οριστικού χωρισμού, αλλά και του Γιώργη να πει αντίο στον Σασμό. Ο Σταύρος Καραγιάννης ολοκλήρωσε και τα τελευταία του πλάνα στην αγαπημένη σειρά και αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Σασμό και τους συμπρωταγωνιστές του.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στην τηλεοπτική σειρά Σασμός!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες!!! Καλή συνέχεια να συνεχίσετε να σκίζετε!!». Έγραψε ο τηλεοπτικός Γιώργη», Σταύρος Καραγιάννης , που μετά την αποβολή της Θοδώρας σεβάστηκε την απόφασή της να χωρίσουν.

Σασμός spoiler: ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη τελειώνει μετά την αποβολή

Τα σχόλια των πρωταγωνιστών του Σασμού κάτω από την δημοσίευση ήταν συγκινητικά

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την τόσο όμορφη συνεργασία! Εις το επανιδείν!». Ήταν το σχόλιο που έγραψε η τηλεοπτική του σύζυγος, Δανάη Παππά.

Ο τηλεοπτικός του πεθερός, ο κατά κόσμον Στάθης Μαντζώρος του έγραψε σχόλιο: «Σταυράκο μου χάρηκα πολύ τη σκηνή μας…θα μας λείψεις Μουτρο!». «Είσαι υπέροχος, θα μας λείψεις», έγραψε ο «Μανώλης» ο κατά κόσμον Στρατής Χατζησταματίου. Με ένα σχόλιο τον αποχαιρέτησε και η «παπαδιά», Στέλλα Γκίκα, «Σταύρο μου, θα μου λείψεις μέχρι να σε ξαναβρώ».

«Θα είσαι πάντα ο γαμπρός που αγαπήσαμε! Καλή μας αντάμωση», έγραψε η Αλίνα Κωτσοβούλου που υποδυόταν τη πεθερά του. «Σταύρο μου κρίμα που δεν προλάβαμε να έχουμε μία σκηνή μαζί Καλή συνέχεια σε όλα σου τα σχέδια Πολλά πολλά φιλιά!», έγραψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.