Σασμός: Σοκ! Νεκρός ο Μανώλης;

Συντάκτης: Newsroom

28 Νοεμβρίου 2022 15:09

Σασμός: Σοκ! Νεκρός ο Μανώλης;

Ο Σασμός έκανε πέρσι πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και πολύ γρήγορα κατάφερε να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό που έδειχνε τον θαυμασμό του για τη σειρά μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης. Φέτος προβάλλεται για δεύτερη σεζόν και παρόλα αυτά, συνεχίζει τα πολύ υψηλά ποσοστά παρά τον πολύ δύσκολο ανταγωνισμό στην prime time ζώνη.

Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που ο Σταύρος (ο οποίος θα δολοφονηθεί) προσπαθεί να εκδικηθεί την Αργυρώ λόγω της συμπεριφοράς της απέναντι του από τότε που μπήκε στη ζωή της και πάλι ο Αστέρης, ο Νικηφόρος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σκοτώσει τον Παύλο αφού νομίζει πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του, ενώ η Μαρίνα ζει κάθε λεπτό της σχέσης της με τον Αντώνη, μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη της γιαγιάς για το γάμο της με τον Μάρκο.

Από την άλλη, ο Μανώλης έχει μπλέξει με την νύχτα, καθώς πλέον δουλεύει για τον Ευθύμη, ένα γεγονός που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς. Μάλιστα, μαζί του έχει μπλέξει και τον Νικηφόρο. Οι δυο τους μετά από πολλές δυσκολίες είναι και πάλι κολλητοί φίλοι… όμως μέχρι πόσο ακόμα;

Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε μια γυναίκα να μπαίνει ανάμεσα τους και συγκεκριμένα η Νάντια, η οποία πιστεύει πως ο πατέρα της είναι ο Μαθιός και μάλιστα σύντομα θα τινάξει το γάμο του στον αέρα.

Τόσο ο Μανώλης όσο και ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένοι μαζί της! Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, όταν καταλάβουν πως και οι δυο ενδιαφέρονται για εκείνη, θα τσακωθούν και θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος κόντρας για τους δυο φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης θα φτάσει στο σημείο να σκεφτεί την αυτοκτονία, αφού μην ξεχνάμε κιόλας πως έχει περάσει πολύ άσχημα στη ζωή του, με όλα να ξεκινούν από την ημέρα που είδε τον Μαθιό να δολοφονεί τον Στεφανή.

Θα καταφέρει ωστόσο να βάλει τέλος στη ζωή του;