Σασμός – σούπερ ανατροπή: Έτσι πεθαίνει τελικά ο Μαθιός

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 10:00

Σασμός – σούπερ ανατροπή: Έτσι πεθαίνει τελικά ο Μαθιός

O Σασμός ήταν ο μεγάλος νικητής της μυθοπλασίας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Και απολύτως δικαιολογημένα πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Μία σεζόν που έρχεται με πολλή ένταση, σασπένς αλλά και με νέο κύκλο αίματος.

Ο Σασμός ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο του ο οποίος θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Και οι εξελίξεις θα είναι αν μη τι άλλο συνταρακτικές. Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, ίσως αυτό που έχει συζητηθεί περισσότερο την περσινή σεζόν είναι ο Μαθιός τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος.

Ο Μαθιός βρέθηκε στη φυλακή για ένα φόνο που δεν έκανε και προσπαθεί να κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό για τν φόνο που έχει κάνει. Είναι ένα από τα τραγικά πρόσωπα της σειράς του Alpha και θα γίνει ακόμη πιο τραγικό στον δεύτερο κύκλο.

Μάλιστα, δεν θα ολοκληρώσει τη σειρά, αφού αναμένεται (προς το τέλος της φυσικά) να χάσει τη ζωή του. Μέχρι στιγμής η εκδοχή του θανάτου του ήταν μία. Οι αστυνομικοί εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν για τον φόνο του Στεφανή. Εκείνος δεν παραδίδεται και τελικά πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών στο βουνό.

Υπήρχε και δεύτερη εκδοχή βάσει του βιβλίου, που υποστήριζε ότι τον Μαθιό θα τον σκότωνε τελικά ο Νικηφόρος, επειδή είναι ο φονιάς του πατέρα του

Πλέον υπάρχει και δεύτερη εκδοχή για τον θάνατό του. Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στην Κρήτη και καταστρέφει τους Σταματάκηδες. Πρώτο του θύμα η Βασιλική την οποία και θα σκοτώσει καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο θα «τσακίσει» τον Μαθιό. Ο σκληρός άνδρας πριν από κάθε οποιαδήποτε κίνηση του, ενημερώνεται πλήρως και καταστρώνει με μεγάλη προσοχή το σχέδιό του.

Η Βασιλική, λοιπόν είναι το πρώτο του θύμα και ο Μαθιός μέσα από το κελί μαθαίνει αυτή την φρικτή είδηση. Θρήνος, θλίψη και ένα μεγάλο ερωτηματικό θα κυριαρχήσουν στα ορεινά της Κρήτης, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μόνο καταστροφές. Ο Μαθιός, ανήμπορος για πρώτη φορά στην ζωή του δεν ξέρει πως να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση στην σειρά Σασμός και θολωμένος μέσα στο κελί του, βάζει τέλος στην ζωή του, σύμφωνα με το περιοδικό TV24. Ο θάνατος του, θα γονατίσει την οικογένεια του, βυθίζοντάς την βαθιά στο πένθος.

Ο μιντιάκιας