Σασμός spoiler: απίστευτη εξέλιξη! Αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

20 Σεπτεμβρίου 2021 09:10

Σασμός spoiler: ο επεισοδιακός αρραβώνας της Θεοδώρας και η απόφασή της να κάνει τον Πετρή να ζηλέψει

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον Σασμό και καθηλώνουν τους εκατομμύρια φαν της σειράς. Ειδικά η δολοφονία του Στεφανή προκαλεί ένα απίστευτο ντόμινο.

Σασμός spoiler: απίστευτη εξέλιξη! Αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Ο δολοφόνος του Στεφανή, οπλίζει και σημαδεύει, χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν. Τα πρώτα βλέμματα, μετά τον θάνατό του, θα στραφούν αλλού, με αποτέλεσμα ο πραγματικός ένοχος να κινείται ελεύθερος.

Ο μόνος που γνωρίζει τη σκληρή αλήθεια, είναι ο Μανόλης. Μόνο που ο τρόμος τον έχει κυριεύσει τόσο, που με δυσκολία μπορεί να περιγράψει αυτό που είδαν τα μάτια του.

Εάν ο Μανόλης μιλήσει, ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεσπάσει στο χωριό. Ένας κύκλος αίματος που αφορά, τελικά, τη μία από τις δύο οικογένειες. Ποιος είναι αυτός που τράβηξε την σκανδάλη κι έστειλε τον Στεφανή στο χώμα;

Παρόλο που όλοι, στη σειρά Σασμός, πιστεύουν πως τον σκότωσε ο Πέτρος Βρουλάκης, ο πραγματικός δολοφόνος που έστειλε τον Στεφανή στον τάφο, είναι ο Μαθιός.

Οι δύο πρωταγωνιστές θα έχουν έναν έντονο διάλογο. Ο Μαθιός, παρόλο που τον κάλυψε στην Βασιλική, θα του επιβάλλει να της φέρεται σωστά. Και να τιμάει από εδώ και στο εξής το στεφάνι του.

Ο Στεφανής, φυσικά θα τον αγνοήσει. Ο έρωτάς του για την Άσπα του δίνει ζωή. Διαπιστώνοντας πως ο Στεφανής τον παράκουσε, ο Μαθιός αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση, μια και καλή.

Έτσι, πηγαίνει στα βουνά και τον σημαδεύει με το όπλο του. Ο Στεφανής τον κοιτάζει σοκαρισμένος. Τα τελευταία του λόγια είναι γεμάτα ειρωνεία, καθώς δε περιμένει πως ο ανιψιός του θα τραβήξει την σκανδάλη.

“Ίντα κάνεις μωρέ εκεί;”, θα πει, αντικρίζοντας τον Μαθιό. Στο τηλέφωνο βρίσκεται η Άσπα, η οποία ακούει τις σφαίρες και παγώνει. Πίσω από τα στάχια, ο Μανολιός κοιτάζει το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Ο μικρός σιωπά… Ο Νικηφόρος τρέχει και βλέπει τον πατέρα του αιμόφυρτο. Τον αγκαλιάζει και θρηνεί, ουρλιάζοντας για το κακό που τους βρήκε. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και η αλήθεια πικρή, σαν δηλητήριο.