Σασμός spoiler: εντολή θανάτου για τον Αστέρη! «Δεν θα μας γλιτώσει»

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιανουαρίου 2022 09:00
Σασμός spoiler: εντολή θανάτου για τον Αστέρη! «Δεν θα μας γλιτώσει»

Ο Σασμός θα βαφτεί και πάλι στο αίμα. Έστω και κατά λάθος. Ο Πετρής θα χάσει τη ζωή του και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Αστέρης.

Σασμός spoiler: εντολή θανάτου για τον Αστέρη! «Δεν θα μας γλιτώσει».

Μπορεί να μην ήθελε να σκοτώσει τον αδελφό της Αργυρώς και να ήταν ατύχημα, αλλά πλέον και η δική του ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο. Κι αυτό γιατί τα ξαδέρφια του Βρουλάκη θα μαζευτούν από όλη την Κρήτη, ζητώντας εκδίκηση.

Μόλις μάθουν πως ο Πέτρος πέθανε από χέρια Σταματάκηδων, θα αντιληφθούν πως η βεντέτα συνεχίζεται! Θα επισκεφτούν την Μαρίνα, η οποία θα είναι σε τραγική κατάσταση. Έχασε σύζυγο και γιο από τα ίδια χέρια.. Χέρια Σταματάκηδων!

Advertisement

Ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει στην Κρήτη, με τον αστυνόμο Αντώνη να βρίσκεται σε τεράστιο πανικό. Συναγερμός έχει χτυπήσει στο τμήμα, καθώς ο φόνος του Πετρή ανοίγει νέο κύκλο αίματος.

Η μέρα της κηδείας είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Τα ξαδέρφια του Βρουλάκη στέκονται δίπλα στην οικογένεια, με τους Σταματάκηδες να κρύβονται καλά, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης έχει παραδεχτεί το λάθος του, παρόλο που δεν εμφανίζεται. Τρέμει για τη ζωή του.

Η Αργυρώ θρηνεί πάνω από τον αδικοχαμένο αδελφό της και ορκίζεται εκδίκηση. Η αγάπη της για τον Αστέρη έχει γεμίσει από οργή, σκοτάδι κι απόγνωση.

Οι συγγενείς μαζεύονται στο σπίτι της Μαρίνας και αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση. Ήδη σχεδιάζουν την απάντησή τους.

Advertisement