Σασμός spoiler: έρχονται δύο ηχηρές αποχωρήσεις από τη σειρά

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2022 09:00
Σασμός spoiler: έρχονται δύο ηχηρές αποχωρήσεις από τη σειρά

Δυο ηχηρές αποχωρήσεις έρχονται στον Σασμό. Δύο βασικοί ήρωες θα αποχαιρετήσουν εντός ολίγων ημερών τους τηλεθεατές, καθώς ολοκληρώνεται ο ρόλος τους.

Σασμός spoiler: έρχονται δύο ηχηρές αποχωρήσεις από τη σειρά.

Και μάλιστα η αποχώρησή τους θα είναι οριστική από την αγαπημένη σειρά. Το τέλος και για τους δύο πλησιάζει και θα είναι τραγικό. Ο Πετρής και ο Διονύσης φεύγουν και το φινάλε θα είναι μοιραίο.

Advertisement

Μπορεί να ταλαιπώρησε αρκετά τη Σεμίνα και την Αργυρώ στην σειρά και οι δυο γυναίκες να υπέφεραν πολύ από τον τοξικό του χαρακτήρα, το τέλος του όμως θα φέρει τη λύτρωση για κάποιους από τους ήρωες της σειράς. Ο Διονύσης σύντομα θα περάσει το κατώφλι της φυλακής όπου εκεί θα γραφτεί το φινάλε του ήρωα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι οδυνηρό.

Όσο αναφορά τον Πέτρο Βρουλάκη, κι εδώ τα πράγματα είναι άσχημα. Ο αγαπητός ήρωας θα αποχαιρετήσει με δραματικό τρόπο καθώς το τέλος του θα γραφτεί με αίμα. Ο Αστέρης από την οικογένεια των Σταματάκηδων του αφαιρεί κατά λάθος τη ζωή και αυτό θα δημιουργήσει νέες περιπέτειες για τους ήρωες της σειράς. Καθώς ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει ξανά στην Κρήτη. Μια βεντέτα θα ξανά αναβιώσει και ο πολυπόθητος «Σασμός» όπως φαίνεται θα αργήσει να έρθει!

Όμως, η αποχώρηση των δυο αυτών ηθοποιών από την σειρά του ALPHA, Σασμός, θα φέρει νέες αφίξεις. Μια από αυτές είναι αυτή του Λάζαρου Γεωργακόπουλου. Αναμένουμε τους επόμενους guest που θα εισβάλλουν στην σειρά και θα ταράξουν τα νερά.

Advertisement