Σασμός spoiler: έρχονται κουφέτα! Ο Μαθιός παντρεύεται τη Βασιλική

11 Μαρτίου 2022 09:00

Σασμός: Η Βασιλική τρέχει στο πλευρό του Μαθιού μέσα στο κελί

‘Ερχονται κουφέτα στον Σασμό; Κι όμως έρχεται ένας γάμος που έπειτα από όσα έχουμε ακούσει, σίγουρα δεν περιμέναμε με τίποτα. Και θα φέρει χαρά και συγκίνηση μετά από καιρό.

Σασμός spoiler: έρχονται κουφέτα! Ο Μαθιός παντρεύεται τη Βασιλική.

Ο Μαθιός αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τη Βασιλική. Και ο έρωτάς του σφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα γάμο! Η χαρά τους είναι τεράστια και κανείς δε μπορεί να μπει πια εμπόδιο σε αυτή τη σχέση.

Ο Μαθιός παίρνει την μεγάλη απόφαση να κάνει αποκαλύψεις. Αναφέρει στην Βασιλική πως ήρθε η ώρα να πουν την αλήθεια στον Νικηφόρο για το παρελθόν τους. Αλλά και για όλα όσα έχουν περάσει μαζί τελευταία. Είναι παράφορα ερωτευμένος μαζί της και αυτό δεν αλλάζει.

Η Βασιλική έχει στην αρχή κάποιες αντιρρήσεις. Όμως εκείνες κάμπτονται εξαιτίας του μεγάλου έρωτα που ζει. Ο Μαθιός μιλάει στον Νικηφόρο. Ο τελευταίος αιφνιδιάζεται, αλλά τελικά καταλαβαίνει ότι αυτό θα είναι το ιδανικό για τη μητέρα του και τον Μαθιό.

Όταν λοιπόν ο Νικηφόρος πει το μεγάλο ναι σε αυτή τη σχέση, ο Μαθιός δεν θα χάσει χρόνο. Θα ανακοινώσει στην Βασιλική πως θέλει να την παντρευτεί, πως θέλει να ζήσουν μαζί κι επίσημα!

Η Βασιλική πάλι θα διστάσει, θα φοβηθεί πως το χωριό θα την σχολιάσει αρνητικά. Όμως, ο Μαθιός θα καταφέρει να την πείσει και μαζί θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Βασιλική και ο Μαθιός παντρεύονται, λίγο πριν η σκληρή αλήθεια έρθει στο φως. Θα τα διαλύσει όλα;

Κι όμως, η Βασιλική παντρεύεται τον φονιά του πρώην συζύγου της, χωρίς να το γνωρίζει. Όταν όλα βγουν στην επιφάνεια, τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά. Θα καταφέρει να επιβιώσει αυτός ο γάμος;