Σασμός spoiler: η Αργυρώ λέει το «ναι» στην πρόταση γάμου του Σταύρου

17 Μαρτίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: η Αργυρώ λέει το «ναι» στην πρόταση γάμου του Σταύρου

Η Αργυρώ στον Σασμό μετακόμισε στα Γιάννενα μαζί με τη μητέρα της Μαρίνα. Και οι δύο ήθελαν να αφήσουν πίσω τους την Κρήτη που τους χάρισε μόνο πίκρα και θρήνο.

Σασμός spoiler: η Αργυρώ λέει το «ναι» στην πρόταση γάμου του Σταύρου.

Η Αργυρώ, έπειτα και από τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Αστέρη έχει αποφασίσει να κάνει restart στη ζωή της. Να γυρίσει σελίδα και μάλιστα το κάνει πάρα πολύ γρήγορα. Βέβαια, σε αυτό… βοηθάει και ο Σταύρος.

Με το που τη βλέπει, γοητεύεται και σιγά-σιγά ο έρωτάς του φουντώνει. Βέβαια και η Αργυρώ δεν μένει απαθής, αφού δεν κρύβει ότι της αρέσει πολύ ο Σταύρος. Και δείχνει ιδανικός για να ξεπεράσει και να βγάλει οριστικά τον Αστέρη από τη ζωή της.

Ο Σταύρος κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ, αποφασισμένος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της. Η εκρηκτική τους γνωριμία στο φαράγγι θα είναι η αρχή για έναν έρωτα θυελλώδη και γεμάτο εντάσεις.

Η Αργυρώ, νιώθοντας την ανάγκη να ακουμπήσει στο πλευρό κάποιου, για να απαλλαχθεί από τον πόνο που την βαραίνει, θα πει το μεγάλο ναι. Οι δυο τους σταδιακά θα αρχίσουν να δένονται όλο και περισσότερο, με τη σχέση αυτή να αποτελεί το φάρμακό τους…

Ο Σταύρος προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε τάξη. Ο αδελφός του είναι μπλεγμένος σε σκοτεινά μονοπάτια και θέτει διαρκώς σε κίνδυνο την οικογένεια και την περιουσία τους. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ παλεύει να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό, να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία…

Η παρέα τους θα εξελιχθεί γρήγορα σε μία πολύ ρομαντική ιστορία. Η Αργυρώ θα του μιλήσει για όλα όσα έγιναν στην Κρήτη, με τον Σταύρο να συγκινείται. Είναι αποφασισμένος να την κάνει ευτυχισμένη, να διώξει τη θλίψη από τα μάτια της.

Έτσι, σύμφωνα με το TiVi, ο Σταύρος κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Αργυρώ. Εκείνη, αν και διστακτική, του απαντά το μεγάλο ναι και οι ετοιμασίες ξεκινούν. Τον ίδιο ενθουσιασμό για αυτόν τον γάμο θα δείξει και η Μαρίνα, η οποία παίρνει μία ανάσα ανακούφισης πως η κόρη της θα καταφέρει να αφήσει πίσω της τα τραύματα του παρελθόντος…