Σασμός spoiler: η έκρηξη του Νικηφόρου για τη Βασιλική

9 Φεβρουαρίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: η έκρηξη του Νικηφόρου για τη Βασιλική

Το επόμενο βήμα στη ζωή της ετοιμάζεται να κάνει η Βασιλική στον Σασμό. Και ανακοινώνει στον γιο της πως ψάχνει για δουλειά. Η ίδια δεν αισθάνεται ωραία κλεισμένη στο σπίτι και θέλει να κάνει κάτι για να νιώσει ελεύθερη κι ανεξάρτητη.

Σασμός spoiler: η έκρηξη του Νικηφόρου για τη Βασιλική.

Στο πλευρό της είναι ο Μαθιός, ο οποίος στηρίζει την απόφασή της. Θέλει να την δει ευτυχισμένη και δυνατή. Η Βασιλική εκφράζει καιρό την επιθυμία να κάνει κάτι για τον εαυτό της, με σκοπό να αλλάξει η καθημερινότητά της. Και ο Μαθιός θα υποστηρίξει την αγαπημένη του, βοηθώντας τη μάλιστα στα πρώτα της βήματα.

Ο Νικηφόρος, μόλις μάθει πως η Βασιλική βρήκε δουλειά, θα έχει ένα ηχηρό ξέσπασμα. Δεν θέλει η μητέρα του να προχωρήσει τόσο γρήγορα τη ζωή της και φοβάται για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη, όταν ο Μαθιός του ανακοινώσει πως είναι ερωτευμένος με την μητέρα του. Ο Νικηφόρος θα υποστεί τεράστιο σοκ. Βλέπει στα μάτια της μητέρας του μία άλλη γυναίκα.

Μάνα και γιος δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, με τις εντάσεις να κορυφώνονται! Η Βασιλική, αν και τον λατρεύει, παραμένει σταθερή στις απόψεις της, θέλοντας -επιτέλους- να ζήσει ελεύθερη!