Σασμός spoiler: η μυστηριώδης γυναίκα που καταστρέφει την Καλλιόπη

18 Δεκεμβρίου 2021 09:00

Σασμός spoiler: η Καλλιόπη πηγαίνει σε μοναστήρι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό. Μία μυστηριώδης γυναίκα έρχεται για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Η Καλλιόπη θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, όταν μια φίλη της Ανθούλας θα της χτυπήσει την πόρτα.

Σασμός spoiler: η μυστηριώδης γυναίκα που καταστρέφει την Καλλιόπη.

Οι εφιάλτες του παρελθόντος δε σταματούν. Ο Άγγελος συνεχίζει να ερευνά τον πατέρα του, με την Καλλιόπη να κρύβει μανιωδώς τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο γιος της, ο Αστέρης, θα σταθεί στον ξάδελφό του προκαλώντας πανικό με τις αποκαλύψεις του.

Ο Άγγελος φτάνει μέχρι την Αθήνα, συγκεντρώνει στοιχεία, κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια. Είναι σίγουρος πως κρύβεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό, πίσω από όλη αυτή την ιστορία με την μητέρα του. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί…

Ο Άγγελος ανακαλύπτει πως υπάρχει μία γυναίκα που ίσως γνωρίζει αρκετά. Μία φίλη της Ανθούλας από τα παλιά, εντοπίζεται στην Αθήνα και είναι έτοιμη να φέρει μεγάλες αποκαλύψεις. Την επισκέπτεται. Η Καλλιόπη αγνοεί την ύπαρξη αυτής της γυναίκας, θεωρεί πως η Ανθούλα φεύγοντας δεν άφησε πίσω τίποτα. Η φίλη της θα φτάσει στην Κρήτη, κάνοντας μία μεγάλη συζήτηση με τον Άγγελο.

Η Καλλιόπη, μόλις μαθαίνει για τη γυναίκα αυτή, σοκάρεται. Τρέχει να προλάβει, πριν το μεγάλο κακό ξεσπάσει. Η ταραχή τους είναι τεράστια. Ποια θα σταθεί δίπλα στην Καλλιόπη, για να καλύψει το μυστικό της; Ένα πρόσωπο θα γίνει ο συνδετικός κρίκος στο μεγάλο της ψέμα…