Σασμός spoiler: η Βασιλική μαθαίνει με ποια γυναίκα την απάτησε ο Στεφανής και επιτίθεται στην Άσπα

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 09:00
Σασμός spoiler: η Βασιλική μαθαίνει με ποια γυναίκα την απάτησε ο Στεφανής και επιτίθεται στην Άσπα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό μετά την αποκάλυψη του παράνομου έρωτα του Στεφανή και της Άσπας. Το ένοχο μυστικό έρχεται στο φως και ο Διονύσης είναι εκείνος που κρύβεται πίσω.

Σασμός spoiler: η Βασιλική μαθαίνει με ποια γυναίκα την απάτησε ο Στεφανής και επιτίθεται στην Άσπα.

Σε πολύ άσχημη κατάσταση θα δούμε την Άσπα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ο σύζυγός της, ο Κώστας, μαθαίνει για την παράνομη σχέση της με τον Στεφανή και ξεσπάει. Ο Διονύσης βρίσκεται πίσω από την μεγάλη αυτή αποκάλυψη. Θέλοντας να διαλύσει τον γάμο του ξαδέλφου του, τού αναφέρει το μεγάλο μυστικό της Άσπας. Ο Κώστας γυρίζει στο σπίτι έξαλλος.

Η Άσπα υποφέρει στα χέρια του. Εξοργίζεται και την κακοποιεί. Η πρωταγωνίστρια τρέχει, ζητώντας βοήθεια.

Advertisement

Στο πλευρό του Άγγελου θα τρέξει η Άσπα. Θα του ζητήσει να τη βοηθήσει, να γιατρέψει τις πληγές της, να της συμπαρασταθεί. Ο Άγγελος, σοκαρισμένος, θα την οδηγήσει στο τμήμα.

Η Άσπα κάνει μήνυση στον Κώστα για κακοποίηση, με μάρτυρα τον Άγγελο. Εκείνος είναι κοντά της και της δίνει δύναμη να μιλήσει για τη βία που δέχτηκε στο ίδιο της το σπίτι. Ο Κώστας, όμως, δεν είπε την τελευταία του λέξη.

Για να εκδικηθεί τη σύζυγό του, τόσο για την απιστία, όσο και για την μήνυση, τρέχει στην Βασιλική και της αναφέρει όλα όσα γνωρίζει για την παράνομη αυτή σχέση. Η Βασιλική μένει άναυδη και καταρρέει.

Οι δύο γυναίκες έρχονται σε σύγκρουση, με τα χτυπήματα για την Άσπα να είναι πολλαπλά και απανωτά.

Advertisement