Σασμός spoiler: ο Άγγελος δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από την Καλλιόπη

Δημοσιεύθηκε: 24 Νοεμβρίου 2021 09:00
Σασμός spoiler: ο Άγγελος δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από την Καλλιόπη

Ο Άγγελος αποκαλύπτει την ταυτότητά του στους Σταματάκηδες και η Καλλιόπη είναι τόσο αναστατωμένη που αναγκάστηκε να σκαλίσει ξανά το παρελθόν.

Σασμός spoiler: ο Άγγελος δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από την Καλλιόπη.

Μετά την αποκάλυψη του Άγγελου, η Καλλιόπη αποφασίζει να τον αποκαταστήσει τουλάχιστον οικονομικά. Νιώθει πως πρέπει να κάνει το χρέος της όπως η ίδια το εννοεί για να απαλύνει τις τύψεις που την τρώνε. Ελπίζει πως αναγνωρίζοντάς τον αυτός δεν θα χρειαστεί να σκαλίσει περισσότερο αυτά που συνέβησαν πριν και μετά την υιοθεσία του.

Advertisement

Έτσι ο Μαθιός και ο Αστέρης γνωρίζουν κι επίσημα τον Άγγελο ως ξάδερφό του, γιο της θείας τους Ανθούλας. Οι αναμνήσεις σκαλίζονται αλλά μέχρι το σημείο που αντέχει η Καλλιόπη. Όλη η αλήθεια θα φανερωθεί πολύ αργότερα στον Σασμό.

Η Καλλιόπη ομολογεί τα πάντα στον Άγγελο, παραλείποντας σημαντικές λεπτομέρειες. Ο Άγγελος την ακούει με προσοχή και -βαθιά συγκινημένος- αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια που γνώρισε την οικογένειά του. Κατόπιν του ανακοινώνει ότι σαν Σταματάκης έχει δικαιώματα στην περιουσία τους και του παραχωρεί το κτήμα της οικογένειας. Δεν τον αφήνει να αρνηθεί λέγοντάς του ότι αυτό είναι το σωστό. Η ταυτότητα του πατέρα του παραμένει προς το παρόν κρυφή.

 

Advertisement