Σασμός spoiler: ο Άγγελος σέρνει στα δικαστήρια την Καλλιόπη!

6 Φεβρουαρίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: ο Άγγελος σέρνει στα δικαστήρια την Καλλιόπη!

Ο Άγγελος μαθαίνει πως είναι μισός Βρουλάκης και μισός Σταματάκης, στη σειρά Σασμός. Στην πραγματικότητα, είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο οικογενειών και ο άνθρωπος που αντί να φέρει την “ένωση”, θα κάνει ακόμη πιο πικρή αυτή τη βεντέτα.

Σασμός spoiler: ο Άγγελος σέρνει στα δικαστήρια την Καλλιόπη!

Μόλις θα μάθει την αλήθεια, θα ξεσπάσει άσχημα. Θα καταλάβει πως η Καλλιόπη του είπε οικτρά ψέματα και θα φροντίσει να την εκδικηθεί, με τον δικό του τρόπο. Μετά από έναν άσχημο καυγά που θα έχουν θεία και ανιψιός, η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου.

Ο Άγγελος, με τη βοήθεια συμβολαιογράφου, αναγράφεται ως Βρουλάκης, γιος του Μάρκου και της Ανθούλας Σταματάκη. Το χαρτί αυτό παραδίδεται στο σπίτι της Καλλιόπης, με την οργή της να ξεσπά.

Βέβαια, ο Άγγελος δε μένει μόνο στην προσθήκη ονόματος. Διεκδικεί την περιουσία της μητέρας του, θέλοντας να καταστρέψει οικονομικά τους Σταματάκηδες για το κακό που της έκαναν.

Η Ανθούλα υπέφερε στα χέρια τους και δεν τους αξίζει τίποτα δικό της. Την ίδια ώρα οι Βρουλάκηδες τον αγκαλιάζουν και τον θεωρούν πλέον οικογένειά τους. Αυτά τα βλέπει η Καλλιόπη και εξοργίζεται.

Ο Άγγελος πονάει τόσο πολύ για τον Πετρή, που αποφασίζει να πάρει τα πάντα από την Καλλιόπη! Τα λόγια του καφετζή Παντελή, ο οποίος τον πληροφόρησε πως η περιουσία τον Σταματάκηδων ήταν όλη της Ανθούλας, τον έκανε να μη θέλει να αφήσει τίποτα στην καπετάνισσα και στους γιους της…

Ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει όλα όσα του ανήκουν. Η Στέλλα, επειδή δεν θέλει να προκύψει δικαστική διαμάχη με την παραλίγο πεθερά της, την Καλλιόπη, πηγαίνει και της μιλά, ενώ εκείνη εξαπολύει κατάρες εναντίον του γιατρού.