Σασμός spoiler: ο Άγγελος σκάει τη βόμβα του και στους Βρουλάκηδες – «Είμαστε αδέρφια» λέει στον Αστέρη και την Αργυρώ

Δημοσιεύθηκε: 16 Νοεμβρίου 2021 09:00
Σασμός spoiler: ο Άγγελος σκάει τη βόμβα του και στους Βρουλάκηδες - «Είμαστε αδέρφια» λέει στον Αστέρη και την Αργυρώ

Η αλήθεια που κουβαλάει μέσα του ο Άγγελος δεν θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά των Βρουλάκηδων. Σαν φωτιά θα πέσει στο σπίτι ότι ο πατέρας τους ο Μάρκος ευθυνόταν για την δυστυχία της Ανθούλας.

Σασμός spoiler: ο Άγγελος σκάει τη βόμβα του και στους Βρουλάκηδες – «Είμαστε αδέρφια» λέει στον Αστέρη και την Αργυρώ.

Αυτός, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στην οικογένειά του, είχε παράλληλη σχέση ενώ ήταν παντρεμένος και μάλιστα είχε κάνει και παιδί.

Η Αργυρώ και ο Πέτρος θα γνωρίσουν τον Άγγελο, σαν αδερφό τους πια. «Είμαστε αδέλφια» θα τους πει. Ο γιατρός, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους και κυρίως της Αργυρώς. Αυτή που θα πληγωθεί πιο πολύ απ’ όλους είναι η Μαρίνα.

Advertisement

Τόσα χρόνια αναρωτιόταν τι μπορεί να είχε κάνει ο άντρας της στον Βασίλη Σταματάκη για να τον σκοτώσει με τον τρόπο που τον σκότωσε. Μπροστά στα μάτια των παιδιών του και δεν έπαιρνε πότε απάντηση, τρελαίνεται.

Με αυτή που τα βάζει πρώτα είναι με τη γιαγιά Ειρήνη: «Τα ήξερες όλα και με άφησες να ζω με το μαράζι. Πώς το άντεξες τόσα χρόνια να κρατάς αυτό το μυστικό; Πώς; Γι’ αυτό έλεγες και ξανάλαγες ότι ο Σταματάκης έκανε αυτό που νόμιζε σωστό; Γιατί, μάνα; Γιατί πρέπει να μάθω ότι ο άντρας μου είχε άλλη, έχει παιδί κι εγώ να τρώω τη ζωή μου εδώ για να τιμώ τη μνήμη του και το όνομά του; Γιατί;», της λέει με κλάματα.

Η γιαγιά Ειρήνη το μόνο που της λέει είναι: «Τώρα τα έμαθες όλα, πήρες τις απαντήσεις και κάμε το σωστό».

Advertisement