Σασμός spoiler: ο Αστέρης καταρρέει ξανά στη φυλακή

22 Μαρτίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: ο Αστέρης καταρρέει ξανά στη φυλακή

Ο εφιάλτης για τον Αστέρη δεν λέει να σταματήσει στη σειρά Σασμός. Μέσα στη φυλακή έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή, την ώρα που ένα νέο τον τσακίζει. Αντιλαμβάνεται το μεγάλο λάθος του και καταρρέει.

Σασμός spoiler: ο Αστέρης καταρρέει ξανά στη φυλακή.

Κι αυτό γιατί καταλαβαίνει ότι δεν σκέφτηκε με ψυχραιμία. Τον «έφαγε» η παρόρμησή του, με αποτέλεσμα να κατηγορείται για τον θάνατο του Πετρή. Αλλά και να χάνει το πρόσωπο που αγαπούσε όσο τίποτα στον κόσμο, την Αργυρώ.

Η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στα αυτιά του και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Οι μέρες στη φυλακή περνούν αργά και βασανιστικά. Με τον Αστέρη να βυθίζεται καθημερινά στη θλίψη, όλο και περισσότερο.

Ο Τόλης προσπαθεί να τον κάνει να ξεχαστεί με την παράσταση που ετοιμάζει. Την ίδια ώρα ο Καραπάνος τον μπλέκει διαρκώς στις βρωμοδουλειές του, με κάθε δυνατό τρόπο. Εκείνος αισθάνεται απαίσια που η μητέρα του έδιωξε την Αργυρώ από την Κρήτη, με τις τύψεις να του τσακίζουν την ψυχή.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, όταν ο Καραπάνος τον πλησιάσει για να του ανακοινώσει κάτι φρικτό. Ο Αμερικάνος που αναζητούν και ετοιμάζονται να καταστρέψουν, ομολογεί για έναν φόνο (άσχετα αν δεν τον έχει κάνει). Συγκεκριμένα, τονίζει πως σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, παρόλο που δεν είχε καμία σχέση μαζί του, ποτέ.

Ο Αστέρης μαθαίνει αυτό το νέο, δεν ξέρει την αλήθεια και καταρρέει. Αποδεικνύεται πως δεν ήταν ο Πέτρος Βρουλάκης ο φονιάς, αλλά ένας άλλος, ένας άγνωστος… Έτσι, όλα δείχνουν για ακόμη μια φορά πως τον σκότωσε (έστω και κατά λάθος) άδικα.

Η είδηση αυτή τον λυγίζει. Δεν έπρεπε να επισκεφτεί τον Πετρή εκείνη την ημέρα στα χωράφια. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει αυτόν τον καυγά, δεν έπρεπε να είχαν πιαστεί στα χέρια, δεν έπρεπε να τον κατηγορήσει για έναν φόνο που τελικά δεν έκανε! Όλες αυτές οι σκέψεις κάνουν τον Αστέρη να χάσει ξανά το μυαλό του και να βυθιστεί στο απόλυτο κενό.