Σασμός spoiler: ο Αστέρης στα Γιάννενα για να συναντήσει την Αργυρώ

18 Απριλίου 2022 09:15

Σασμός spoiler: ο Αστέρης στα Γιάννενα για να συναντήσει την Αργυρώ

Ο Αστέρης στη σειρά Σασμός μπορεί να αθωώθηκε από το δικαστήριο για τον θάνατο του Πετρή, αλλά δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα. Δεν αντέχει το γεγονός ότι η αγαπημένη του δεν θέλει να τον βλέπει και να ακούει τίποτα γι’ αυτόν.

Σασμός spoiler: ο Αστέρης στα Γιάννενα για να συναντήσει την Αργυρώ.

Ο Σταματάκης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Αργυρώ. Συνέχεια σκέφτεται τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν μαζί. Έφτασαν ένα βήμα πριν από τον γάμο μέχρι που ήλθε εκείνη η μοιραία μέρα που του άλλαξε τη ζωή.

Τα λάθος στοιχεία για τον φόνο του Στεφανή, ο άγριος καβγάς με τον Πετρή και ο πυροβολισμός που στέρησε τη ζωή στον Βρουλάκη.

Αν μπορούσε, θα γύριζε πίσω τον χρόνο και δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά. Και το κυριότερο, η Αργυρώ θα ήταν δική του ξανά. Ο Αστέρης δεν αντέχει άλλο να μείνει μακριά από την αγάπη του. Ακόμη και αν τα λόγια της τον πλήγωσαν πάρα πολύ. Ακόμη κι αν θεωρεί ότι είναι φονιάς.

Ο Αστέρης θα επιδιώξει να δει από κοντά την Αργυρώ. Έχει να της πει πολλά. Η αγάπη του γι’ αυτήν παραμένει μεγάλη. Έτσι χωρίς να πει το παραμικρό σε κανένα από τους δικούς του ανθρώπους, φεύγει για τα Γιάννενα με σκοπό να τη συναντήσει.

Όταν όμως θα πλησιάσει το σπίτι της θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Η αγαπημένη του βγαίνει βόλτα με το Σταύρο και το μικρό της γιό, τον Πετρή, που έχει το όνομα του πολυαγαπημένου της αδελφού.

Ο Αστέρης προσπαθεί να συνέλθει. Μένει αποσβολωμένος να κοιτά την Αργυρώ, τον Σταύρο και το παιδί. Το σοκ του είναι τεράστιο. Και ακόμη αγνοεί ότι ο Πέτρος είναι γιος του Σταματάκη. Τι θα γίνει όταν αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί;

Η Αργυρώ λέει ότι δεν τον θέλει άλλο στη ζωή της. Όμως, υπάρχει κάτι που θα τους δένει για πάντα. Και δεν είναι άλλος από τον μικρό Πέτρο.