Σασμός spoiler: ο Αστέρης θα μπλέξει με τη μαφία της φυλακής!

29 Ιανουαρίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: ο Αστέρης θα μπλέξει με τη μαφία της φυλακής!

Δύσκολες μέρες θα περάσει ο Αστέρης ως φυλακισμένος στον Σασμό. Μετά την κράτησή του στο κελί του τμήματος, θα οδηγηθεί κανονικά στις φυλακές. Σε ένα χώρο σκληρό και επικίνδυνο.

Σασμός spoiler: ο Αστέρης θα μπλέξει με τη μαφία της φυλακής!

Ο Αστέρης είναι καταρρακωμένος μετά τον θάνατο του Πέτρου. Δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του και έχει παραιτηθεί από τη ζωή.

Αρνείται να φάει, να μιλήσει, να κάνει γνωριμίες. Βιώνει το ίδιο μαρτύριο που είχε περάσει ο πατέρας του στο παρελθόν, όταν είχε φυλακιστεί για τον θάνατο ενός Βρουλάκη.

Δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του πως σκότωσε τον Πετρή, πως πλήγωσε την αγαπημένη του Αργυρώ με τόσο άσχημο τρόπο. Ως φυλακισμένος, ο Αστέρης περνάει χρόνο μόνος του, βυθισμένος στο απόλυτο κενό.

Μόνο που, μία σύγκρουση ανάμεσα σε κάποιους συγκρατούμενούς του, θα βάλει και τον ίδιο σε μπελάδες. Μαφιόζοι της φυλακής και άνθρωποι του υποκόσμου θα πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα ένας να τραυματίζεται σοβαρά.

Ο Αστέρης, άθελά του, θα “μπλεχτεί” σε αυτές τις ομάδες, με αποτέλεσμα οι μέρες του να αλλάζουν δραματικά, στα επόμενα επεισόδια. Ο ισοβίτης Καραπάνος, ένας άνθρωπος με έντονο και σκοτεινό παρελθόν, θα γίνει στο στήριγμά του.

Όμως. ποιες θα είναι οι συνέπειες αργότερα; Θα τον βοηθήσουν αυτές οι παρέες, ή θα κάνουν τη ζωή του ακόμη πιο δύσκολη κι εφιαλτική;

Η απόδραση που σχεδίαζε η Καλλιόπη, απέτυχε. Τώρα, η μόνη που παλεύει για να τον βγάλει από τη φυλακή, είναι η Στέλλα. Θα καταφέρει να τον αθωώσει σύντομα, πριν να είναι αργά;