Σασμός spoiler: ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων κολλάει στον τοίχο τη Στέλλα

7 Απριλίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων κολλάει στον τοίχο τη Στέλλα

Η δίκη του Αστέρη στη σειρά Σασμός ξεκινά, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για τον Σταματάκη. Η οικογένειά του βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Στέλλα που ψάχνει τρόπους να αθωώσει τον Αστέρη, αλλά δεν βρίσκει.

Σασμός spoiler: ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων κολλάει στον τοίχο τη Στέλλα.

Η μεγάλη μέρα έφτασε λοιπόν για τη δίκη του Αστέρη, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Πετρή. Με τις δύο οικογένειες να στέκονται απέναντι. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες βρίσκονται ξανά, μετά από καιρό, σε μία δίκη πραγματικά εφιαλτική.

Από τη μία πλευρά, η Αργυρώ και η Μαρίνα ζητούν απεγνωσμένες τη δικαίωση του Πετρή. Από την άλλη, όλοι θέλουν να δουν τον Αστέρη ελεύθερο, καθώς δεν ήταν εκείνος που διέπραξε το φρικτό αυτό έγκλημα. Την αλήθεια γνωρίζει μόνο ένα άτομο, το οποίο θα κάνει την ανατροπή στο τέλος της δίκης.

Στο μεταξύ, η Στέλλα βρίσκεται σε ετοιμότητα για να σώσει τον Αστέρη. Έχει διαβάσει αρκετά την υπόθεση και θεωρεί πως είναι σε θέση να τον αθωώσει, αγνοώντας την προετοιμασία της αντίθετης πλευράς.

Ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων σκορπίζει την αμηχανία και τον πανικό στην Στέλλα, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή. Εκείνη, όσο κι αν προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αποτυγχάνει.

Ο ισχυρός αυτός άντρας καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Οι ένορκοι πείθονται από τα λεγόμενά του, με αποτέλεσμα οι Σταματάκηδες να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Όλα δείχνουν πως ο Αστέρης θα κλειστεί ξανά στη φυλακή, ως ισοβίτης. Η Στέλλα χάνει τη μάχη στη δίκη, με αποτέλεσμα οι Βρουλάκηδες να παίρνουν μία ανάσα ανακούφισης. Ενώ όλα δείχνουν πως ο Πετρής θα δικαιωθεί, μία εμφάνιση αλλάζει την ροή των γεγονότων. Και φέρνει την πολύ μεγάλη ανατροπή.

Η Σεμίνα εμφανίζεται από το πουθενά ως μάρτυρας και εξηγεί πως έγινε το έγκλημα. Τονίζει πως ο Πέτρος Βρουλάκης έφυγε από το δικό του όπλο, πως εκείνος όπλισε πρώτος και απείλησε τον Αστέρη. Όλα αλλάζουν ξανά για τις δύο οικογένειες.