Σασμός spoiler: ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν από το χωριό

20 Μαρτίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν από το χωριό

Απρόσμενες εξελίξεις στον Σασμό. Ο Νικηφόρος μπορεί να έδωσε την… ευχή του και ο Μαθιός και η Βασιλική να θέλουν να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά ένα γεγονός θα χαλάσει την ηρεμία τους.

Σασμός spoiler: ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν από το χωριό.

Ο Μαθιός και η Βασιλική παίρνουν την απόφαση να φύγουν από το χωριό, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στην Καλλιόπη και στον Νικηφόρο. Οι οποίοι θα ήθελαν να είναι πιο διακριτικοί. Το ζευγάρι όμως θέλει να ζήσει για λίγο τον θυελλώδη αυτόν έρωτα, χωρίς να περιορίζεται, χωρίς να φοβάται.

Ο Νικηφόρος, αν και διστακτικός, έχει δώσει το ελεύθερο στην μητέρα του να προχωρήσει τη ζωή της. Έχει δεχτεί τον Μαθιό ως δεύτερο πατέρα, δίνοντας τις ευχές τους στο ζευγάρι. Αυτό το εκμεταλλεύεται ο Μαθιός και προτείνει στην αγαπημένη του να φύγουν για λίγες μέρες, να περάσουν ξέγνοιαστα, χωρίς έγνοιες.

Μόνο που οι εξελίξεις τρέχουν και η εξόρμηση αυτή δεν θα τους βγει σε καλό. Η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν μακριά από το χωριό, αναζητώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Την ίδια στιγμή, όμως, σκάει βόμβα στην υπόθεση για τον φόνο του Στεφανή. Ένας άγνωστος άντρας αποφασίζει να πάρει πάνω του τη δολοφονία του Σταματάκη, με σκοπό να γλιτώσει από τα αδίστακτα χέρια του Καραπάνου. Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος ομολογεί πως εκείνος τον σκότωσε, θέλοντας την προστασία της αστυνομίας.

Όταν τα νέα φτάσουν σε όλη την Κρήτη, το ζευγάρι θα απουσιάζει. Ένας άγνωστος οδηγείται στις φυλακές ως δολοφόνος, με τον Μαθιό να μην έχει ιδέα! Η Καλλιόπη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, να τον ειδοποιήσει πως η μεγάλη ανατροπή θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή τους από εδώ και στο εξής.

Πώς θα αντιδράσει ο ίδιος, όταν μάθει τα νέα; Ποια στάση θα κρατήσει η Βασιλική απέναντι στον φονιά του συζύγου της; Η εκδρομή τους θα χαλάσει και οι δυο τους θα χρειαστεί να επιστρέψουν άμεσα.