Σασμός spoiler: ο Μαθιός τα παρατάει όλα και ετοιμάζεται να φύγει από την Κρήτη!

15 Μαρτίου 2022 09:00

Σασμός: πώς αντιδρά η Καλλιόπη όταν μαθαίνει ότι το μωρό είναι του Αστέρη

H Καλλιόπη βρίσκεται σε σοκ στην σειρά Σασμός. Από τη μία στιγμή στην άλλη κινδυνεύει να χάσει από κοντά της και τους δύο γιους της.

Σασμός spoiler: ο Μαθιός τα παρατάει όλα και ετοιμάζεται να φύγει από την Κρήτη!

Ο Αστέρης βρίσκεται στη φυλακή. Αλλά πλέον της έρχεται και δεύτερη ψυχρολουσία με τον Μαθιό. Ο οποίος είναι έτοιμος να τα παρατήσει όλα.

Η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη. Και πλέον έχει βάλει στόχο του να φύγει οριστικά από τον τόπο που τον πληγώνει. Κι όμως, ο Μαθιός θέλει να φύγει από την Κρήτη. Μπορεί αν θεωρούσαμε ότι είναι ο τελευταίος που θα αφήσει το νησί, όμως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ένας καυγάς με την Βασιλική θα είναι αρκετός, για να τα παρατήσει όλα. Όσο κι αν εκείνη τον ικέτευε να μη μιλήσουν στον Νικηφόρο, ο Μαθιός δεν άντεξε. Έπιασε τον μικρό και του αποκάλυψε πως αγαπάει την μητέρα του. Και ότι θέλει να την παντρευτεί για να είναι μαζί έως το τέλος.

Πίστευε ότι ο Νικηφόρος θα δεχόταν αυτή τη σχέση. Όμως τα πράγματα ήλθαν τελείως διαφορετικά. Ο Νικηφόρος διαφώνησε. Έφυγε από το πατρικό του, αφήνοντας τη Βασιλική πίσω του να κλαίει. Τότε είναι που η Βασιλική ξεκαθάρισε στον Μαθιό πως, εάν το παιδί δε γυρίσει, θα τον χωρίσει οριστικά.

Ο Μαθιός τρελαίνεται στην σκέψη πως θα ζει στην Κρήτη, χωρίς να έχει δίπλα του τη Βασιλική. Η Καλλιόπη τον βλέπει σκεπτικό και τον ρωτάει τι έχει, τι τον προβληματίζει. Όταν εκείνος της αποκαλύπτει τις σχέσεις του, τότε παθαίνει σοκ.

Ο Μαθιός της ξεκαθαρίζει πως εάν δεν καταφέρει να είναι με την Βασιλική, θα φύγει οριστικά από το χωριό. Αλλά και από την Κρήτη. Δεν αντέχει να είναι στο ίδιο μέρος μαζί της, χωρίς να την έχει, αφού αυτό τον διαλύει. Έτσι, περιμένει την απόφαση του Νικηφόρου που θα καθορίσει τα πάντα. Παράλληλα, ετοιμάζει τα πράγματά του, με το ενδεχόμενο να εξαφανιστεί από προσώπου γης…

Η Καλλιόπη καταρρέει στο άκουσμα αυτό. Δεν πρέπει ο γιος της να φύγει από την Κρήτη! Πώς θα αντιδράσει για να τον κρατήσει κοντά της;