Σασμός spoiler: ο νέος αστυνόμος πιέζει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή!

15 Φεβρουαρίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: ο νέος αστυνόμος επικεφαλής της επιχείρησης για να ξεσκεπαστεί όλο το κύκλωμα του Καραπάνου

Μία πολύ μεγάλη σύγκρουση έρχεται σύντομα στον Σασμό. Η εισβολή του αστυνόμου Χριστογιάννη φέρνει απανωτές ανατροπές και ο Μαθιός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Σασμός spoiler: ο νέος αστυνόμος πιέζει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή!

Ο Μανόλης Χριστογιάννης (τον οποίο θα υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας) από την πρώτη στιγμή έχει βάλει στο μάτι τον Μαθιό. Και είναι αποφασισμένος να κάνει τη ζωή του άνω-κάτω.

Ο αστυνόμος Μάκης Χριστογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα στο τμήμα Ρεθύμνου, τη διεύθυνση του οποίου έχει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης. Ο Χριστογιάννης καλείται να συνδράμει στις έρευνες για το φονικό του Στεφανή.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο και συνάμα φιλόδοξο αστυνομικό. Έτσι δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι ο Μαθιός κρύβει πολλά πράγματα για τη ζωή του. Και φυσικά δεν πρόκειται να τον αφήσει σε “χλωρό κλαρί” μέχρι να μάθει το μυστικό που κρύβει.

Ο αστυνόμος είναι σίγουρος ότι ο Μαθιός είναι το κλειδί για τον φόνο του Στεφανή. Θα ομολογήσει ο Σταματάκης το φονικό που έκανε; Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε ένα μόλις βήμα πριν από τις μεγάλες αποκαλύψεις.

Αυτό θα σημάνει την τεράστια ανατροπή στον Σασμό. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις. Αφού όλα πλέον θα έρθουν τα πάνω κάτω.