Σασμός spoiler: όλη η κατάθεση-βόμβα της Σεμίνας στη δίκη του Αστέρη

25 Μαρτίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: όλη η κατάθεση-βόμβα της Σεμίνας στη δίκη του Αστέρη

Η δίκη του Αστέρη στον Σασμό για τη δολοφονία του Πετρή τραβά πλέον όλα τα βλέμματα στη σειρά. Η Αργυρώ και η Μαρίνα περιμένουν πώς και πώς να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους. Και να δουν τον Αστέρη για πάντα στη φυλακή.

Σασμός spoiler: όλη η κατάθεση-βόμβα της Σεμίνας στη δίκη του Αστέρη.

Η επιθυμία τους, όμως, θα γίνει πραγματικότητα; Όλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη αυτή ημέρα. Με τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες να στέκονται ξανά απέναντι.

Η δίκη ξεκινάει, με τον Αστέρη να έχει το κεφάλι του κατεβασμένο. Δείχνει να έχει παραιτηθεί από όλα. Δίπλα του βρίσκεται η Στέλλα, η οποία δε φεύγει λεπτό από κοντά του. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ η Αργυρώ στην αιώνια καταδίκη του.

Τα πράγματα δε θα εξελιχθούν ακριβώς όπως θα ήθελαν οι Βρουλάκηδες. Ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ είναι πεπεισμένες πως ο Αστέρης θα καταδικαστεί, μία κατάθεση φέρνει την ανατροπή! Ένα πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και ρίχνει φως στην υπόθεση.

Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Μα φυσικά η Σεμίνα η οποία ήταν παρούσα στο έγκλημα. Η κατάθεσή της θα ανατρέψει τα πάντα τη δίκη του Αστέρη. Η ίδια θα ομολογήσει πως βρισκόταν μπροστά στο φρικτό αυτό έγκλημα. Δεν μπορεί άλλωστε να κάνει και διαφορετικά, αφού όλοι ξέρουν πια ότι ήταν η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας.

Η Σεμίνα είδε με τα μάτια της τον αγαπημένο της, τον άνθρωπο που ετοιμαζόταν μα παντρυτεί να πεθαίνει. Όλοι περιμένουν την κατάθεσή της. Η ίδια παραδέχεται πως τίποτα δεν θα είχε συμβεί, εάν ο Πέτρος δεν σήκωνε πρώτος το όπλο του.

«Ο Αστέρης ήθελε απλώς να αμυνθεί», θα αναφέρει στους δικαστές. Η Αργυρώ και η Μαρίνα θα παγώσουν. Η Στέλλα θα πάρει μία ανάσα ανακούφισης, γνωρίζοντας πως τώρα είναι η ευκαιρία της να “χτυπήσει”.

Όλα κρέμονται από μία κλωστή και ο Αστέρης είναι ένα βήμα πριν αθωωθεί… Ένα γεγονός που δεν θα αρέσει καθόλου στην Αργυρώ, στην Μαρίνα και στον Άγγελο Βρουλάκη. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους και ποια η στάση τους απέναντι στη Σεμίνα;