Σασμός spoiler: ποιος απειλεί τη ζωή του Άγγελου

13 Απριλίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: ποιος απειλεί τη ζωή του Άγγελου

Κόντρα σε όλους στη σειρά Σασμός, ο Άγγελος και η Άσπα αναπτύσσουν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Δεν είναι μόνο ξαδέλφια, αλλά κάτι περισσότερο και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει γνωστό στο χωριό. Εκείνοι δεν ακούνε τίποτα όμως. Παίρνουν την απόφαση και συνεχίζουν να ζουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Σασμός spoiler: ποιος απειλεί τη ζωή του Άγγελου.

Η Άσπα, πάντως, δεν θα αργήσει να μπει σε νέες περιπέτειες. Η ζωή της θα κινδυνεύσει αρκετά, όταν ο Κώστας μάθει πως ο Άγγελος είναι κάτι παραπάνω από… συγγενής της!

Η Άσπα έχει αλλάξει σημαντικά. Έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και κάνει τα πάντα, για να μείνει όρθια στα πόδια της. Μόνο που, ο πρώην σύζυγός της δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Ο Κώστας θα βγει από τη φυλακή, μετανιωμένος. Θέλει να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, να της ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη του. Θέλει να κάνουν μαζί μία νέα αρχή. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η Άσπα τον έχει ξεγράψει και έχει συνεχίσει τη ζωή της.

Σταδιακά, ο Κώστας αρχίζει την παρακολούθηση της Άσπας. Μόλις διαπιστώσει ότι ο Άγγελος δεν είναι απλά ο αγαπημένος της συγγενής, όλα θα αλλάξουν. Απειλεί τον Άγγελο για τη ζωή του, και φυσικά χωρίς να δείχνει το πρόσωπό του.

Οι δυο τους είναι πια αντίπαλοι. Η Άσπα θα είναι στη μέση. Θα επιβαρύνει τη θέση του ο Κώστας, με αποτέλεσμα να μπει ξανά στη φυλακή ή θα αφήσει την πρώην σύζυγό του ελεύθερη; Η αγωνία φτάνει στο κόκκινο.

Η Άσπα και ο Άγγελος ζουν τον όμορφο και αγνό έρωτά τους. Βρίσκουν ο ένας στήριξη στον άλλον και όλα αλλάζουν στις ζωές τους. Κανείς δε περιμένει πως η οργή του Κώστα θα ξεσπάσει. Οι συνέπειες προβλέπονται ολέθριες για το νέο ζευγάρι της σειράς.