Σασμός: Συμμαχία Θεοδώρας και Κλαίρης για να σώσουν τον Μανόλη

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Συμμαχία Θεοδώρας και Κλαίρης για να σώσουν τον Μανόλη

Η σύλληψη του Μαθιού στο φινάλε του πρώτου κύκλου στον Σασμό ήταν ένα σοκ για όλους. Και για τους Σταματάκηδες και για τους Βρουλάκηδες.

Στον Σασμό, ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς και πιστεύει ότι ο Μανόλης τον «κάρφωσε» για τη δολοφονία του Στεφανή, Όταν μαθαίνει ότι του πέρασαν χειροπέδες για τον φόνο του Άγγελου, τότε πέφτει από τα σύννεφα. Φωνάζει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώος.

Όλοι είναι ανάστατοι και έκπληκτοι από αυτή την εξέλιξη. Μέχρι να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο και ο Κώστας είναι εκείνος που του πήρε τη ζωή, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει. Και ο νέος κύκλος της βεντέτας είναι πλέον πιο ορατός από ποτέ.

O Μανόλης μετά τη σύλληψη του Μαθιού τρελαίνεται από τις τύψεις και χάνει το μυαλό του στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha. Θεωρεί ότι είναι υπαίτιος για όλο αυτό το αιματοκύλισμα. Αν είχε πει το μεγάλο μυστικό του στις Αρχές, ότι δηλαδή ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, δεν θα είχαν πέσει νεκροί ούτε ο Πετρής ούτε ο Άγγελος.

Η κατάσταση του Μανόλη χειροτερεύει στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Alpha με τον ήρωα να έρχεται αντιμέτωπος ξανά με το ίδιο δίλημμα. Θα ομολογήσει ότι ο Σταματάκης σκότωσε τον Στεφανή;

Ο νεαρός Κρητικός τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις προσπαθεί να ησυχάσειasm

Στο πλευρό του θα βρεθούν η κοπέλα και η αδερφή του, οι οποίες έχουν αντιληφθεί ότι ο Μανόλης δεν είναι καλά. Ο νεαρός βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι. Κλείνεται στον εαυτό του, δεν μιλά και απομονώνεται.

Η Κλαίρη και η Θεοδώρα ανησυχούν για την υγεία του. Η Κλαίρη είναι η μοναδική που μπορεί να ηρεμήσει τον Μανόλη. Καταβάλλει κάθε προσπάθεια να το κάνει, πριν γίνει κανά κακό. Ο Μανόλης δίπλα στην Κλαίρη αισθάνεται μία ασφάλεια, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση έχει χειροτερέψει.

Η Θεοδώρα βλέπει τον Μανόλη να αλλάζει στη συνέχεια του Σασμού και γρήγορα θα ζητήσει από την Κλαίρη να τον προσέχει. Οι δύο κοπέλες θα βάλουν τα δυνατά τους για να σταθούν δίπλα του, αφού φοβούνται μήπως κάνει καμιά τρέλα…