Σασμός: Τεράστια ανατροπή! Η Καλλιόπη στη φυλακή

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουλίου 2022 08:30

Σασμός: H συγκλονιστική ομολογία της Καλλιόπης

Ο θάνατος του Άγγελου προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Σασμό με το ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου. Και αναγκάζει την Καλλιόπη να πάρει μία μεγάλη απόφαση, αφού βασανίζεται από τις τύψεις της.

Στον Σασμό, ο δεύτερος κύκλος ξεκινά με την αναζωπύρωση της βεντέτας που υπάρχει ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Η δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη είναι η αιτία γι’ αυτό και όλο το χωριό βρίσκεται σε πανικό. Οι τόνοι ανάμεσα στις δύο οικογένειες για μία ακόμη φορά ανεβαίνουν επικίνδυνα και νέες αιματοχυσίες είναι πλέον πάρα πολύ πιθανές. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες στέκονται απέναντι, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον.

Τα κλειδιά του Μαθιού στο ιατρείο του Άγγελου είναι ένα πολύ δυνατό αποδεικτικό στοιχείο. Ο Μαθιός οδηγείται στη φυλακή και η Καλλιόπη τρελαίνεται, στη σειρά του Alpha. Το φρικτό φονικό του Άγγελου ήρθε από δύο χέρια, όπως πιστεύει πλέον η καπετάνισσα.

Η Καλλιόπη, πρώτη επισκέφτηκε το ιατρείο του. Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε, με εκείνη να βουτά το ψαλίδι και να του το καρφώνει στα πλευρά. Πανικόβλητη έτρεξε μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, χωρίς να γνωρίζει πως ο Άγγελος τελικά επέζησε.

Όσο εκείνος φροντίζει την πληγή που του άνοιξε η Καλλιόπη, ο Κώστας εισβάλλει στο ιατρείο του και του δίνει την χαριστική βολή. Τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα. Παρόλο που η Καλλιόπη ήταν βέβαιη πως δεν τον σκότωσε, τα νέα του θανάτου του την κάνουν να αμφιβάλλει για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Ο Μαθιός οδηγείται στο κελί, γεμάτος απόγνωση. Νόμιζε πως μίλησε ο Μανόλης για τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη. Αλλά τελικά είναι άλλος ο λόγος που τον συνέλαβαν. Φωνάζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τομ φόνο του Άγγελου. Η Καλλιόπη, αποφασισμένη να γλιτώσει τον γιο της από το άδικο, ζητά να μπει εκείνη στη φυλακή,

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ένα πρωινό πηγαίνει στο τμήμα και ομολογεί πως είναι φόνισσα. Φωνάζει πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο, πάνω στον θυμό της για τα χωράφια. Ο Αντώνης την συλλαμβάνει και ο Μαθιός αφήνεται ελεύθερος.