Σασμός: το μυστικό της Βασιλικής για τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

5 Μαΐου 2022 09:30

Σασμός: το μυστικό της Βασιλικής για τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Το μέγα ερώτημα στη σειρά Σασμός παραμένει: ποιος είναι τελικά ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου; Και γιατί επιμένει τόσο πολύ στο τεστ DNA η Βασιλική; Κρύβει κάποιο μυστικό που θα ανατρέψει τα πάντα όταν βγει στην επιφάνεια;

Σασμός: το μυστικό της Βασιλικής για τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Μαθιός και ο Νικηφόρος θα κάνουν τεστ DNA με σκοπό να μάθουν αν η σχέση τους δεν είναι μόνο θείου και ανιψιού αλλά κάτι παραπάνω, πολύ πιο δυνατό. Σε αυτό, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η Βασιλική. Η οποία θα επιμείνει πολύ γι’ αυτό το τεστ DNA και θα πιέσει με κάθε τρόπο τον γιο της αλλά και τον Μαθιό να το κάνουν.

Γιατί; Η Βασιλική ξεκάθαρα φοβάται και τρέμει πως ο Νικηφόρος μπορεί να είναι γιος του Μαθιού και όχι του συγχωρεμένου άνδρα της, Στεφανή. Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η μητέρα του είχε σχέση με τον θείο του, λίγο πριν παντρευτεί με τον Στεφανή. Οι σκέψεις πως δεν είναι τελικά παιδί του Στεφανή, διχάζουν τόσο τον ίδιο, όσο και τη Βασιλική.

Οι ημερομηνίες ταιριάζουν, καθώς ένα βράδυ πριν η Βασιλική παντρευτεί τον Στεφανή, κοιμήθηκε με τον έρωτα της ζωής της. Η Βασιλική πιέζει τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι εξοργισμένος με όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Ο Μαθιός, προκειμένου να ηρεμήσει τον Νικηφόρο, δέχεται να κάνουν τεστ DNA, όπως σας έχει αποκαλύψει το iciao. Οι δυο άνδρες υποβάλλονται στη διαδικασία αυτή και τα αποτελέσματα φτάνουν στα χέρια τους. Η Βασιλική πείθει τελικά τους δυο ήρωες και όλη η αλήθεια βρίσκεται μέσα στον φάκελο.

Σε ένα φάκελο που θα διστάσουν πολύ να τον ανοίξουν και ο Μαθιός αλλά και ο Νικηφόρος. Τελικά, με προτροπή του πρώτου θα σκίσουν τα αποτελέσματα χωρίς να τα δουν. Η σχέση τους είναι πάρα πολύ δυνατή και αυτό δεν αλλάζει. Η Βασιλική όμως αγωνιά. Θέλει να ξέρει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου.