Σασμός: το πρόσωπο-κλειδί που αποκαλύπτει την ταυτότητα του Γεράσιμου

10 Μαΐου 2022 09:30

Σασμός: το πρόσωπο-κλειδί που αποκαλύπτει την ταυτότητα του Γεράσιμου

Τα ένοχα μυστικά στη σειρά Σασμός βγαίνουν στην επιφάνεια. Και αυτό του Γεράσιμου δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ο Αντώνης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την ταυτότητα του συνεργάτη του και τη σχέση του με τον Καραπάνο και πέφτει από τα σύννεφα.

Σασμός: ο Αντώνης είναι, πλέον, πεπεισμένος πως ο Γεράσιμος κρύβει κάτι. Η Ντίνα κάνει τα πάντα, για να τον ξεσκεπάσει, γεγονός που βάζει τον αστυνόμο σε σκέψεις. Ο φόβος πως τον εμπιστεύτηκε πολύ γρήγορα, τον κυριεύει. Μήπως δεν έπρεπε να τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του;
Ο Γεράσιμος παραμένει ενεργός στο έργο των αρχών. Θέλει να ξεσκεπάσει τον Καραπάνο, θέλει να τον κάνει να υποφέρει. Βέβαια, οι κινήσεις του, αλλά και η μυστικοπάθειά του, σχετικά με το παρελθόν, προβληματίζουν τους γύρω του.

Ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο Γεράσιμος δεν είναι αυτό που δείχνει. Έτσι, ξεκινάει τις έρευνες πίσω από την πλάτη του νεαρού, θέλοντας να ξεσκεπάσει με κάθε κόστος τον νέο βοηθό του.
Οι μέρες περνούν, με την αλήθεια να πλησιάζει σταδιακά στο φως. Πολύ σύντομα, ο Αντώνης ανακαλύπτει πως ο βοηθός του είναι ο γιος του εγκληματία που θέλει τόσο πολύ να καταστρέψει!
Το σοκ είναι τεράστιο. Πώς είναι δυνατόν να μην είχε καταλάβει τίποτα τόσο καιρό; Ο Αντώνης χάνει το μυαλό και την ψυχραιμία του. Ο Γεράσιμος δεν έχει ιδέα πως στο αστυνομικό τμήμα όλοι γνωρίζουν την ταυτότητά του.

Ποιο θα παίξει ρόλο κλειδί στις εξελίξεις; Κομβικός λοιπόν ο ρόλος του Μύρωνα, ο οποίος επιστρέφει στο πλευρό του αγαπημένου του διοικητή.

Ποιες θα είναι οι συνέπειες, μετά από αυτή τη φρικτή αποκάλυψη; Όλα κρέμονται από μία κλωστή και ο Γεράσιμος κινδυνεύει σημαντικά. Θα καταφέρει να τους εξηγήσει την αλήθεια; Πώς θα αντιδράσει η Στέλλα;
Και το κυριότερο, ποιος θα είναι ο επόμενος άσος στο μανίκι του Μύρωνα. Γιατί θα επιστρέψει έχοντας το κλειδί για μία ακόμη υπόθεση που απασχολεί έντονα το αστυνομικό τμήμα.