Σασμός: Το πρόσωπο-κλειδί που θα φέρει κοντά τη Θεοδώρα με τον Γεροντιδάκη

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 08:30

Σασμός: Το πρόσωπο-κλειδί που θα φέρει κοντά τη Θεοδώρα με τον Γεροντιδάκη

Όλοι περιμένουν με αγωνία την έναρξη του δεύτερου κύκλου στον Σασμό. Αφού υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όχι μόνο εξαιτίας της πλοκής του αλλά και των «μεταγραφών» που έρχονται.

Στον Σασμό μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού (αλλά και του τηλεοπτικού τοπίου γενικά) ήταν ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο οποίος έπειτα από τρία χρόνια στις Άγριες Μέλισσες όπου δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές, πάει στην Κρήτη και τη σειρά του Alpha.

Ο Γεροντιδάκης θα πάρει τη θέση του Γεράσιμου (Αργύρης Πανταζάρας). Αφού θα υποδυθεί τον νέο αστυνομικό στο πλευρό του Αντώνη Φραγκιαδάκη (Δημήτρης Ήμελλος).

Ο Αντώνης θα εντυπωσιαστεί από τις ικανότητές του και από τον χαρακτήρα του και σύντομα θα γίνει το δεξί χέρι του. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο νέος ήρωας θα ζήσει και έναν μεγάλο έρωτα στο χωριό με τη Θεοδώρα (Δανάη Παππά). Πώς οι δύο τους όμως έρχονται τόσο κοντά; Τι θα είναι αυτό που θα τους ενώσει;

Ο θάνατος του Άγγελου φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Η θύελλα των εξελίξεων θα παρασύρει όλους τους χαρακτήρες οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης εργάζεται πυρετωδώς για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Άγγελου

Ωστόσο θα χρειαστεί βοήθεια, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γεράσιμου και την απόσυρσή του από το επάγγελμα. Στη θέση του “Μάκη” θα έρθει ένας νέος αστυνόμος, ο οποίος θα εμπλακεί στενά με τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Άγγελου.

Οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πρώτος μάρτυρας δεν είναι άλλος από τον Μανόλη. Ο Μανόλης μαζί με την Άσπα βρήκαν νεκρό τον Άγγελο και το σοκ είναι μεγάλο. Ο νεαρός, όμως, γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ όσο λέει και γρήγορα θα τον ανακρίνουν.

Η Θεοδώρα και η Κλαίρη θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να μιλήσει για να του φύγει ένα βάρος, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις η κατάστασή του αρχίζει να χειροτερεύει.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Μανόλης θα είναι η αφορμή που η Θεοδώρα θα γνωρίσει τον νέο αστυνόμο στο «Σασμό». Ο αστυνόμος θα προσεγγίσει την οικογένεια του Μανόλη, αλλά και τον ίδιο, αφού η έρευνα εξελίσσεται. Η Θεοδώρα θα γοητευτεί από τον νέο άντρα, όπως κι εκείνος με την κοπέλα και σύντομα ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει.