Σασμός: Το θανάσιμο μυστικό που κρύβει χρόνια ο Αντώνης

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουλίου 2022 08:30

Σασμός: Το θανάσιμο μυστικό που κρύβει χρόνια ο Αντώνης

Η εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη φέρνει ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές στον δεύτερο κύκλο στον Σασμό. Και το κυριότερο, βγαίνουν στην επιφάνεια ένοχα (και θανάσιμα) μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα εδώ και πολλά χρόνια.

Στον Σασμό η εμφάνιση του Παύλου προκαλεί τεράστια έκπληξη σε όλους. Κι αυτό γιατί τον είχαν για πεθαμένο, ότι είχε πνιγεί στη θάλασσα. Η αλήθεια όμως αποδεικνύεται τελείως διαφορετική. Παράλληλα με την έκπληξη, κυριαρχεί και ο φόβος. Γιατί ο Βρουλάκης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια για τον θάνατο του Άγγελου και του Πετρή. Το παρελθόν, άλλωστε, αυτό έχει διδάξει.

Έστω κι αν το μεγάλο μυστικό το ξέρουν ο Αντώνης και ο παπα-Μιχάλης και κανείς άλλος. Κάποιοι το υποψιάζονται αλλά δεν έχουν την παραμικρή απόδειξη. Οι δύο ήρωες έχουν υποσχεθεί να μη μιλήσουν και να μην αποκαλύψουν σε κανέναν την αλήθεια.

Το κοινό τους μυστικό έρχεται, λοιπόν, ξανά στην επιφάνεια με τον ερχομό του Παύλου Βρουλάκη.

Θα αποκαλυφθεί; Γιατί η άφιξη αυτή σημαίνει ότι ένας νέος κύκλος αίματος σύντομα θα ανοίξει

Όλοι είχαν βάσιμες υποψίες ότι ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές, αλλά κανείς δεν το είχε επιβεβαιώσει. Την ίδια αίσθηση είχε κι η Καλλιόπη, αλλά ποτέ δεν έμαθε την αλήθεια. Το χωριό μιλούσε πίσω από την πλάτη της και ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά αυτά που είχαν ακούσει.

Σύμφωνα με το TV24 και τη Μαρία Μεταξητινού, οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια στο «Σασμό» ήταν –και είναι– ο Αντώνης κι ο παπά Μιχάλης. Οι δύο άντρες έμαθαν όλες τις λεπτομέρειες με ξεχωριστό τρόπο και γνωρίζουν πως οι Βρουλάκηδες σκότωσαν τον Σταματάκη στις φυλακές για να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Μάρκου.

Φυσικά την εντολή θανάτου δεν είχε δώσει η Μαρίνα, αλλά ο ξάδερφός του Μάρκου, ο Παύλος Βρουλάκης που είχε ορκιστεί να εκδικηθεί το θάνατο του.

Ο Μάρκος κι ο Παύλος είχαν μεγαλώσει σαν αδέρφια. Συνεπώς, δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι. Προκειμένου να μη συνεχιστεί η βεντέτα ο παπά Μιχάλης κι ο Αντώνης αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια.

Με την επιστροφή του Βρουλάκη, οι δύο άντρες ορκίζονται να σιωπήσουν για να μην αναζωπυρώσει ακόμα περισσότερο η έχθρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και θρηνούν νέα πρόσωπα! Θα μαθευτεί όμως η αλήθεια;