Σασμός: βγαίνουν στο φως τα ένοχα μυστικά του Γεράσιμου! Η γυναίκα που τον παρακολουθεί

22 Απριλίου 2022 09:00

Σασμός: βγαίνουν στο φως τα ένοχα μυστικά του Γεράσιμου! Η γυναίκα που τον παρακολουθεί

Ο ερχομός του Γεράσιμου στη σειρά Σασμός φέρνει καταιγισμό εξελίξεων. Ο Αντώνης μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του και να τον έχει δεξί χέρι του, αλλά στην αστυνομία δεν έχουν όλοι την καλύτερη άποψη για τον μυστηριώδη αστυνομικό.

Σασμός: βγαίνουν στο φως τα ένοχα μυστικά του Γεράσιμου! Η γυναίκα που τον παρακολουθεί.

Ο οποίος φαίνεται ότι έχει πολλά μυστικά, γεγονός που προκαλεί το ενδιαφέρον της Ντίνας. Εκείνη από την πρώτη στιγμή τον υποψιάζεται και δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπό του. Δεν τον εμπιστεύεται καθόλου και πλέον υπάρχει ένας εμφύλιος στην αστυνομία. Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη του Αντώνη. Η σχέση των δύο συνεργατών κρέμεται από μία κλωστή.

Ο Γεράσιμος, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει το έργο του. Νομίζει πως τα μυστικά του μένουν καλά φυλαγμένα. Στόχος του είναι να φτάσει στα όριά του τον Καραπάνο. Χωρίς να αποκαλυφθεί η σχέση μαζί του. Γιατί όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Γεράσιμος είναι ο γιος του βαρυποινίτη και στόχος του είναι να τον εκδικηθεί.

Η Ντίνα σταδιακά θα αρχίσει να παρατηρεί πως ο Γεράσιμος φέρεται έχει ύποπτη συμπεριφορά. Είναι ένας άνθρωπος σκοτεινός, αλλοπρόσαλλος. Που κινείται με έντονη μυστικοπάθεια. Αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, ξεκινάει την παρακολούθηση.

Ο Γεράσιμος δεν έχει ιδέα πως υπάρχει άτομο μέσα από τη δουλειά του που τον υποπτεύεται και βρίσκεται στο κατόπι του προκειμένου να αποκαλύψει τα ένοχα μυστικά του. Η Ντίνα αρχίζει την στενή παρακολούθηση. Προκειμένου να ανακαλύψει ποιος είναι στα αλήθεια ο νέος αστυνόμος, τον οποίο συμπαθεί τόσο ο Φραγκιαδάκης!

Όσο εκείνη ξεκινάει τις έρευνες, ο Γεράσιμος επιχειρεί να προσεγγίσει την Στέλλα, προς όφελός του. Της αρέσει ο δυναμισμός του και ξεχνάει πως πρέπει οι κινήσεις του να είναι προσεκτικές. Θα δώσει αυτός ο έρωτας το έδαφος που αναζητά η Ντίνα, για να τον ξεσκεπάσει; Μην το αποκλείετε, γιατί ο ερωτευμένος Γεράσιμος μπορεί να προβεί σε μεγάλες αποκαλύψεις στην πανέμορφη δικηγόρο.