Σασμός: ξεσπά νέα άγρια βεντέτα για ένα χωράφι!

16 Μαΐου 2022 09:30

Σασμός: ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο! Νέα βεντέτα ξεκινά

Φαίνεται ότι θα αργήσει πολύ στον Σασμό ο… σασμός. Κι αυτό γιατί μία νέα βεντέτα ξεκινά στο μικρό χωριό της Κρήτης και θα είναι η συνέχεια της κλασικής βεντέτας ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Δεν λένε να ησυχάσουν στη σειρά Σασμός και όλα δείχνουν ότι έρχεται νέος κύκλος αίματος. Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον πόλεμο που έχει ανοίξει στους Σταματάκηδες στη σειρά του Alpha, θέτοντας στο επίκεντρο ένα χωράφι.

Ο ίδιος έχει καταστρώσει σχέδιο και είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι το τέλος. Επιθυμεί να καταστρέψει οικονομικά την οικογένεια των Σταματάκηδων που προκάλεσε τόσο πόνο στην μητέρα του, αλλά και στους Βρουλάκηδες.

Ο μόνος τρόπος για να το πετύχει, είναι να αγνοήσει τη Στέλλα. Ξέρει ότι εκείνη θα κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει. Όταν αυτός θέλει να κινηθεί με πιο απειλητικό τρόπο, φυσικά όχι μέσω της δικαιοσύνης.

Ο Αστέρης από την πλευρά του, έπειτα από τη ρήξη στις σχέσεις τους εξαιτίας του θανάτου του Πετρή, θέλει να προσεγγίσει ξανά τον ξάδελφό του. Έτσι, δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας όμως τις συνέπειες. Ο Άγγελος του ζητά να αγοράσει ένα χωράφι των Σταματάκηδων, το οποίο θα του δώσει μεγάλη δύναμη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Αστέρης ξεκινά τις διαδικασίες. Γιατί νομίζει πως με αυτό το χωράφι, θα δώσει τη δικαιοσύνη που χρωστάει στους Βρουλάκηδες. Θέλει να σταματήσει κάθε ίχνος μίσους και βεντέτας, να δημιουργήσει μία νέα συνεργασία. Βέβαια, με αυτόν τον τρόπο δεν καταλαβαίνει πως θα ξεσπάσει πραγματικός πόλεμος.

Η γιαγιά Ειρήνη το καταλαβαίνει και παρακαλάει τον εγγονό της να μη κάνει αυτό το βήμα. Αντίστοιχα, η Καλλιόπη τσακώνεται άσχημα με τον Αστέρη, τονίζοντας πως το χωράφι αυτό θα είναι η αρχή του τέλους και όχι η έναρξη μιας φιλίας. Ο Αστέρης, όμως, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να “λυτρώσει” τους Βρουλάκηδες.

Ο Άγγελος ετοιμάζει το δυνατό του χτύπημα. Η θεία του βρίσκεται στην αντεπίθεση. Θα καταφέρει η Καλλιόπη να προστατεύσει την περιουσία της ή θα τα χάσει όλα;