Σάββας Σαλίπας: Τι κάνει σήμερα ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

30 Μαρτίου 2022 15:23

Σάββας Σαλίπας: Τι κάνει σήμερα ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Ο Σάββας Σαλίπας έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Γιαννάκη στην σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί».

Σάββας Σαλίπας: Τι κάνει σήμερα ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Σήμερα ο Σάββας Σαλίπας είναι 22 ετών, σπουδάζει ναυτιλιακά ενώ παράλληλα εργάζεται ως διανομέας.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην δημοσιότητα που απέκτησε λόγο της σειράς σε ηλικία μόλις 7 ετών αλλά και για το πόσο υποστηρικτικός ήταν ο Γιάννης Μπέζος μαζί του στα γυρίσματα.

«Δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά. Περίπου στα 7 ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”» είπε, ενώ τόνισε ότι το κάστινγκ ήταν περίπου 1000 παιδιά για κάθε ρόλο «Εν τέλει τους έκανα εγώ. Θυμάμαι ότι μας βοηθούσε πολύ ο Γιάννης Μπέζος».

Ο Σάββας Σαλίπας ανέφερε επίσης ότι μετά το σχολείο πήγαινε κατευθείαν στα γυρίσματα και έκανε τα μαθήματά του στα διαλείμματα των σκηνών.

«Κάποια στιγμή δεν ήθελα να παίζω στην τηλεόραση γιατί ντρεπόμουν που έβγαινα έξω και μου μιλούσαν. Έχανα την παιδική μου ηλικία».

Όσον αφορά τα βιντεάκια του στο Tik Tok είπε: «Είδα ότι στο Tik Tok κάποια άλλα παιδιά που έχουν παίξει σε ελληνικές σειρές ανεβάζουν βίντεο με παλιές σκηνές και είπα “καλή ιδέα”».

Εύη Δαέλη: «Ήμουν ευτυχώς πολύ μικρή και είχα άγνοια – Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιους είχα δίπλα μου»
Η Εύη Δαέλη ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στην σειρά Έλα στη θέση μου. Ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη ρωτήθηκε για τη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί με την οποία έκανε σαν παιδί το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Σε γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόσουν την κόρη της Κατερίνας Λέχου και είχες πατριό τον Γιάννη Μπέζο. Πώς είναι να κάνεις το ντεμπούτο σου με “θηρία” του θεάτρου και της τηλεόρασης;

Η αλήθεια είναι πως ήμουν ευτυχώς πολύ μικρή και είχα άγνοια. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιους είχα δίπλα μου και αυτό με έκανε να δω καλύτερα το πώς είναι σαν άνθρωποι εκτός από καλλιτέχνες.

Οπότε μόνο καλό μου έκανε το ένστικτο σαν παιδί πως έχω να κάνω με πραγματικά καλούς και ουσιαστικούς και αληθινούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Κουβαλάω μέσα μου πολύ όμορφες αναμνήσεις από αυτούς, που μόνο χαμόγελο μου φέρνουν.

Θα μας πεις μια ιδιαίτερη στιγμή που θυμάσαι ακόμα από τα γυρίσματα και δεν θα την ξεχάσεις ποτέ;

Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα του «Ευτυχισμένοι μαζί», ήμουν πολύ συγκινημένη. Ήταν μια περίεργη μέρα με γλυκόπικρη γεύση, που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου. Είπε στο Λοιπόν.