Το «ραντεβού» του Αλέξη Τσίπρα με τη Scarlett Johansson – και τα πλεονάσματα

Δημοσιεύθηκε: 03/03/2019 16:12
Το "ραντεβού" του Αλέξη Τσίπρα με τη Scarlett Johansson - και τα πλεονάσματα

 Η έξοδος από τα μνημόνια, η επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η… Scarlett Johansson ήταν τα «μελήματα» του  Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ομιλία του εννοούμε – προφανώς. 

Τώρα, θα μου πεις τι δουλειά έχει η κούκλα σταρ του Χόλιγουντ με τόσο βαρετές ιστορίες. Ε, ο πρωθυπουργός τη βρήκε τη σχέση, υπήρξε και… προηγούμενο εδώ που τα λέμε -θα καταλάβετε, διαβάζοντας- κι έκλεισε «ραντεβού» μαζί της.

Το στόρι έχει ως εξής, λοιπόν. Στην ομιλία του αναφερόμενος στην προαναγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη πως όταν γίνει πρωθυπουργός, θα επιχειρήσει να επαναδιαπραγματευτεί το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων (3,5%) αναφέρθηκε στην ατάκα του Ευκλείδη Τσακαλώτο: «Και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Scarlett Johansson».

Το «ραντεβού» και το δημοσιονομικό περιθώριο

Εξαπολύοντας επίθεση στον κ. Μητσοτάκη για την πρόθεση επαναδιαπραγμάτευσης, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Εγώ, δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης συμφωνεί. Θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με τη Scarlett Johansson, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη,  μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της. Είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί! Αφού λοιπόν η αντιπολίτευση που υπέγραψε 4,5%, ξαφνικά έχει μεγάλο πόνο για τα πλεονάσματα, να συμφωνήσουμε μια κοινή θέση απέναντι στους εταίρους και δανειστές μας για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης για περαιτέρω μείωση. Αρκεί όμως να συμφωνήσουμε και από κοινού τι θα το κάνουμε το δημοσιονομικό περιθώριο που θα δημιουργηθεί».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT