Σχεδία, περιοδικό δρόμου & Occhio Papavassiliou: Fashion Inclusivity Event

23 Ιουνίου 2022 14:10

Τα OCCHIO PAPAVASSILIOU, καταστήματα οπτικών ειδών, συμπράττουν με τη ΣΧΕΔΙΑ, το περιοδικό δρόμου που στηρίζει το εισόδημα των άστεγων διανομέων του, και σας προσκαλούν τη Δευτέρα 27/06/22 στις 20:00 για να γιορτάσουμε την έλευση του καλοκαιριού στο Gajah, the secret island.
Θα παρακολουθήσουμε επίδειξη μόδας από τον οίκο JULYTWO και τα Occhio Papavassiliou και θα κλείσουμε τη βραδιά με Milonga της σχολής χορού Tango Steps!

Κατά τη διάρκεια του event θα μπορείτε να δοκιμάσετε και να φωτογραφηθείτε με τα πιο ξεχωριστά γυαλιά χρησιμοποιώντας το hashtag #OcchioForShedia.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας θα είναι εκεί, αν θελήσετε να κλείσετε ραντεβού για τα καταστήματα μας ή να κάνετε προ παραγγελία κάποιου μοντέλου.

Σε μία βραδιά συμπερίληψης παρέα με τους διανομείς, θα απολαύσουμε καλλιτεχνικά δρώμενα, θα δούμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θα φωτογραφηθούμε με τα πιο hot γυαλιά ηλίου.
Η συμμετοχή είναι δυνατή με την αγορά εισιτηρίου στην είσοδο του Gajah: 15€ με ποτό (συμπεριλαμβάνεται 5€ κουπόνι ενίσχυσης της ΜΚΟ Σχεδία).