Σχίζας – Μαρτίκας: Έβαλαν τέλος στη κόντρα τους – Η πρώτη τους έξοδος και ρόλος της Βρισηίδας

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2023 15:29

Σχίζας - Μαρτίκας: Έβαλαν τέλος στη κόντρα τους - Η πρώτη τους έξοδος και ρόλος της Βρισηίδας

Τέλος η κόντρα Στάθη Σχίζα και Σπύρου Μαρτίκα. Οι δύο άντρες τα ξαναβρήκαν και μεσολάβησε γι’ αυτό η σύντροφος του Σπύρου, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μεγάλη συμφιλίωση ανάμεσα στους δύο άντρες. Μπορεί να είχαν ψυχρανθεί, αλλά μεσολάβησε η Βρισηίδα και τα ξαναβρήκαν. Μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή, «Πρωινό Μας» οι δυο πρώην παίκτες του Survivor all star χθες, 21 Ιουνίου έφαγαν παρέα στο κέντρο της Αθήνας, πέρασαν ωραία και η «κόντρα» τους έλαβε τέλος.

Να θυμίσουμε ότι ο Στάθης Σχίζας είχε πει σε τελευταία του συνέντευξη: «Καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με είχε στηρίξει αρκετά, όπως και άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη δεν είναι δική μου, εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Εφόσον λοιπόν χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που λένε το ίδιο, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι;».

Και είχε τονίσει: «Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε. Εφόσον ο Σπύρος λέει ότι του το χρωστάω, κακώς πήγα. Έπρεπε να μου το φέρουν στο σπίτι».