Σχολή Οδηγών Σπυρίδων Απόστολος

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2019 19:44
Σχολή Οδηγών Σπυρίδων Απόστολος

Η Σχολή Οδηγών Σπυρίδων Απόστολος, λειτουργεί σε ένα ευχάριστο και άνετο χώρο στον Ασπρόπυργο επί της Σαλαμίνος 32 από το 2008. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με ιδιόκτητα οχήματα από καταξιωμένους εκπαιδευτές.
Με την πολυετή εμπειρία του, ο εκπαιδευτής Σπυρίδων Απόστολος, έχει ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση μιας από τις πλέον ουσιαστικές ανάγκες της εποχής μας που είναι η Οδική Ασφάλεια. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αμφίδρομη σχέση και επικοινωνία μαθητή-εκπαιδευτή, μία σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης που με τη δύναμη της θέλησης οδηγεί στη μάθηση. Με την συνεχή και προσεγμένη εκπαίδευση στην σχολή μας ο υποψήφιος αρχίζει να μαθαίνει για τον σεβασμό για την ζωή των συνανθρώπων του, τη δική του αλλά και της περιουσίας του.
Κατακτώντας στην αρχή τους παραπάνω στόχους προετοιμάζουμε τον υποψήφιο οδηγό ώστε να γνωρίσει το όχημα και τις δυνατότητές του, να αποκτήσει οδηγική ικανότητα και τεχνική οδήγησης, να εφαρμόζει συνειδητά τον Κ.Ο.Κ και να χρησιμοποιεί το όχημά του με σύνεση και ασφάλεια.
Η διδασκαλία ακολουθεί έναν τρόπο, απλό και μεθοδικό και στοχεύει, όχι μόνο στην επιτυχία των εξετάσεων του Υπουργείου, αλλά κυρίως στη μετέπειτα ορθή και ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών στο δρόμο. Πρώτος και κύριος στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε την οδηγική παιδεία του υποψηφίου οδηγού χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τους γύρω του και τον εαυτό του.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση στη βροχή
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Ελέγχετε πάντα τα ελαστικά σας πριν βγείτε στο δρόμο. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε την παρακάτω τυπική συντήρηση: Διατηρείτε τα ελαστικά σας σωστά φουσκωμένα. Για να αποφύγετε το φαινόμενο της υδρολίσθησης θα πρέπει να έχετε φροντίσει έγκαιρα ώστε ο χειμώνας να σας βρει με καινούργια ελαστικά εάν τα υπάρχοντα είναι ταλαιπωρημένα  και πολυκαιρισμένα.
Αλλαγή υαλοκαθαριστήρων
Οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες περιορίζουν την ορατότητα, του οδηγού, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Εκτός από την κακή ορατότητα στο δρόμο, οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες μπορεί να γρατζουνίσουν το παρμπρίζ. Γι’ αυτό, σας προτείνουμε να φροντίζετε για την αλλαγή των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου σας τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο κατά προτίμηση το φθινόπωρο.

Σαλαμίνος 32, Ασπρόπυργος, τηλ.: 210 5574363, κιν.: 6973 805073

Σχολή Οδηγών Σπυρίδων Απόστολος
Σχολή Οδηγών Σπυρίδων Απόστολος