Σε κατάσταση σοκ πρωταγωνίστρια από τα φιλαράκια! Έχει να δει τον σύντροφό της επτά μήνες και αυτός είναι ο λόγος!

25 Οκτωβρίου 2020 18:00

Η ηθοποιός μίλησε για τις προκλήσεις του να είναι μακριά από τον σύντροφο της από την αρχή της καραντίνας.

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας είναι το να μην μπορεί κανείς να δει τους αγαπημένους του. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Friends, Courteney Cox το γνωρίζει πολύ καλά, αφού δεν έχει δει τον σύντροφό της από την ημέρα που η California μπήκε σε lockdown τον Μάρτιο.

Η Cox αποκάλυψε σε ένα επεισόδιο του podcast Vinyl Supper πως έχει επτά μήνες να δει τον αγαπημένο της, τον Johnny McDaid. “Έφυγε την επόμενη ημέρα αφού όλη η χώρα μπήκε σε καραντίνα. Τουλάχιστον η Καλιφόρνια, νομίζω πως η Νέα Υόρκη ήταν πριν από εμάς”, εξήγησε.

“Στην αρχή σκεφτόμουνα ‘Τι θα κάνω τώρα;’. Μαγειρεύω κάθε μέρα. Έχω μάθει να μαγειρεύω πολύ καλύτερα, το έχω τελειοποιήσει”. “Οι Κυριακές είναι διαφορετικές”, συνέχισε. “Μου λείπουν πολλά, παρόλο που ο κόσμος πλέον σκέφτεται ‘Εντάξει, βρισκόμαστε σε καραντίνα άρα είμαστε ασφαλείς’. Αρέσει στον κόσμο να πηγαίνει στη παραλία οπότε δεν νιώθω τόσο μόνη μου τα σαββατοκύριακα”.

Η Cox προσθέτει. “Έχω δυο φίλους που θα περνούσαμε την καραντίνα μαζί, όμως το προτιμώ γιατί αν δεν μπορώ να είμαι με τον John δεν θέλω να είμαστε μόνο οι δυο με με την Coco (την 15χρονη κόρη της), φοβάμαι λίγο”.