Σε ξένα χέρια: Πώς αντιδρά η Μαριτίνα όταν πιάνει τον Μάνο και την Τόνια να φιλιούνται;

23 Απριλίου 2022 20:07

Η Τόνια πηγαίνει στην αστυνομία να μάθει τα νεότερα σχετικά με τον θάνατο του Φλοριάν, ενώ ο Μάνος αποφασίζει να γιορτάσει το γεγονός, πιστεύοντας πως ξεμπέρδεψε δια παντός από τον εκβιασμό και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η Πελαγία παριστάνει πως έχει φαρυγγίτιδα για να μην μαρτυρήσει κατά λάθος στη Σούλα το μυστικό του Χρύσανθου, αλλά όταν αργότερα συναντά τη Διώνη αναστατώνεται και της ξεφεύγει μια σημαντική πληροφορία.

Στο μεταξύ, η Μαριτίνα ζητά απ’ τον Πιπερόπουλο να αναγνωρίσει το πτώμα του Φλοριάν και να αναλάβουν την κηδεία του, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να ανακτήσει τα προσωπικά αντικείμενα του Φλοριάν και να ξεπεράσει τη Διώνη, η οποία καταφέρνει να βρει στέγη στο πιο απρόβλεπτο μέρος.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, στις 19:00, από την ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 25 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

 

Επεισόδιο 132o. Ο Φεγκούδης ενημερώνει την Σούλα ότι θα συνεχίσει να σκαλίζει την υπόθεση και θα το κάνει μέσω της δικαιοσύνης. Η Σκορδίλω ρωτάει ευθέως τον Λουδοβίκο και τον Φεγκούδη για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Η Μαριτίνα αποκαλύπτει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνης. Η Τόνια πηγαίνει στην αστυνομία να μάθει τα νεότερα σχετικά με τον θάνατο του Φλοριάν. Πως θα δικαιολογήσει η Διώνη την απαγωγή της Μαριτίνας στον Πιπερόπουλο; Ποια η αντίδραση της Πελαγίας όταν διαβάσει το ημερολόγιο της Βάσως και συνειδητοποιήσει την αλήθεια;