Σε ξένα χέρια: πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ! Έκλεισε το καστ, ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές

Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουλίου 2021 09:10
Σε ξένα χέρια: πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ! Έκλεισε το καστ, ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές

Γιάννης Μπέζος και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ετοιμάζονται να χαρίσουν πολύ γέλιο από τη συχνότητα της ΕΡΤ τη νέα σεζόν. Ολοκληρώνεται το παζλ για το καστ της σειράς Σε ξένα χέρια και πλέον σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα.

Η ΕΡΤ κάνει στροφή στη μυθοπλασία και ποντάρει πάρα πολλά στα Ξένα χέρια. Ειδικά μάλιστα μετά τις σπουδαίες (θηλυκές) μεταγραφές. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει έχουν κλείσει η Ρένια Λουιζίδου και η Βάσω Λασκαράκη. Οι δύο αγαπημένες μαζί για μία πενταετία έπαιζαν στο Σόι σου και η χημεία τους ήταν εκπληκτική. Ποια είναι η ιστορία της σειράς;

Μια γυναίκα χάνει το μωρό της, μάλλον της το κλέβουν. Και το μωρό βρίσκεται μέσα σε ένα αμάξι. Συγκεκριμένα στου γιου ενός τύπου ο οποίος θέλει να παντρέψει εξ άπαντος τον εν λόγω γιο με την κόρη κάποιου για να μπορέσει να σωθεί από την οικονομική καταστροφή. Αλλά ο γιος δεν θέλει και έτσι με το που βρίσκεται το μωρό στο αυτοκίνητό του δηλώνει ότι έχει παράνομο παιδί. Επομένως δεν μπορεί να παντρευτεί.

Βάσω Λασκαράκη: η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της! Το ζευγάρι είναι full in love και το δείχνει

Για να μεγαλώσει το παιδί προσλαμβάνει μια νταντά μετά από καιρό. Αλλά η νταντά, από σύμπτωση είναι η πραγματική μαμά του μωρού που έχει χαθεί. Ενώ και η νταντά είναι και κόρη μιας άλλης μαμάς. Που θα παίξει κομβικό ρόλο στη σειρά.

Τα Ξένα Χέρια ισορροπούν στο πολύ δραματικό, έως μελό και στη θεότρελη κωμωδία. Κι εκείνος που την κάνει να έχει αξιοζήλευτη ισορροπία είναι ο Γιώργος Κρητικός. Ο σεναριογράφος θριαμβευτής επί 5 χρόνια με το Έλα στη θέση μου…

Στις 21 Ιουλίου ξεκινούν τα γυρίσματα υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Στέφανου Μπλάτσου.

Τη γυναίκα που χάνει το μωρό θα παίξει η Βάσω Λασκαράκη και τη μαμά της η Ρένια Λουιζίδου. Ο νεαρός που βρίσκει το μωρό είναι ο Κυριάκος Σαλής, η κοπέλα που του προξενεύουν η Αλεξάνδρα Παντελάκη. Ενώ μπαμπάς της είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Και φυσικά μπαμπάς του νεαρού που θέλει να τον παντρέψει είναι ο Γιάννης Μπέζος.